Mlke_plt Çocuklu veya hamile anneler kpss sürecini nasıl devam ettiriyorsunuz. Fikirlerinizi ve düşüncelerinizi merak ediyorum 🌸
Merve1616 Mlke_plt Ben yavaştan başladım ama düzenli çalışamıyorum.4 aylık kızım var üstüne işe de gidiyorum.Nasil olacak bilmem bu işler🥲
imbrosmerve Mlke_plt tam odaklanmışım dersime başlamışım hooop sürpriz hamilelik haberimi aldım kasım ayında😂 sonra da hevesim kaçtı hala başlayamadım tekrardan çalışmaya. galiba hiç de başlayamıycam😂
Mlke_plt Hdyeatay Ben başladım ama şuan 36. Haftaya girmek üzereyim çok zorlanıyorum motivasyonumda yok. bebek doğduktan sonrası beni çok korkutuyor nasıl olucak hiç bilmiyorum ama çok istiyorum kpss ye hazırlanmak 🥲kütüphaneye gitme olayıda mümkün olmayacak ☹️
Elfthh Mlke_plt çok denedim canim bazen nasip olmayınca olmuyor çok yıprandım stresli bı süreç bu sene zaten hormon kaynaklı stresliyim bu sene bulsamak istemedim çünkü bu zamana kadar hep hazirlandim
Aynur_41 4 yasında evladım var tekrar gebeyim ınanın tekrar hazırlanıyorum ama zor oluyor artı dışardan tekrar unı de okuyorum hepsi bi çok zor ılerlıyo KPSS biraz erteledim fazla bakamıyorum bilemiyorum ne yapacagımı
Mlke_plt Aynur_41 Bu durumdan çoğunluk olarak muzdaribiz sanırım.Nasıl motive olucaz bilmiyorum 😢 umarım bizimle aynı durumda olanlardan pozitif hikayeler duyabiliriz.En azından motive oluruz✨
cihandurumerve Mlke_plt ben varım 🤚🏻17 aylık bebeğim var üstelik 31 haftalık gebeyim 😏 aşırı zor imkansız gibi bişey ama yine de geceleri uyumayıp çalışıyorum günlük 3 saat uykuyla idare etmeye çalışıyorum bu halle. Nereye kadar gidicek bilemiyorum o kısmı muallak 🤷🏻♀️