Sevil1996 Sadece göğüs hassasiyeti var oda bir var bir yok 😂bulantı sıfır yanma sıfır hamile gibi hissetmiyorum bile korkmalımıyım normal mi
BirazbundanBirazondan1 Sevil1996 ne güzel yat kalk dua et rahat hamilelik geçireceksin. Ben o aylarda kusuyordum. 26 haftaya kadar prilam miğde bulantısı ilacını kullandım. Gelinimizde bir kanepede diğer kanepe geçerken yorgunluktan ölüyordu. Dua etki bundan sonra kötü olmayım diye
sseda0 Sevil1996 ben de 18.haftadayım arada tekmelerini hissetmesem hamile değilmişim gibi. 2.trimester rahatlığı 🫶🏻
BirazbundanBirazondan1 Sevil1996 çor korkuyorsun içinşn rahat etmesi için sağlık ocağında gşdip kalp atışını dinlettir
Serendipity16 Sevil1996 23. Haftaya girdim 18. Haftadan sonra hareketlerini hissedince insan hamile hissediyor onun dışında benimde hiçbir şeyim yok 😂
Sevil1996 BirazbundanBirazondan1 cumartesi doktora gittim herşey yolunda ama genede insan tedirgin oluyor dört gün önce gittim
sseda0 Sevil1996 benim de ilk gebeliğim 15.haftada hissetmeye başladım karın kaslarım sıkı değil sanırım 😂
hanifeq Herkeste farklı olabilir bende arada unutuyorum ama ara ara mide bulantısı geliyor o hatırlatıyor onun dışında baş ağrısı var bide işte normalde yasanan şeyler olduğu için hamilelik olarak algılamiyor insan
sseda0 Sevil1996 ilk başlarda çok belli belirsiz bir şey oluyor. İçerden biri elinde tüyle karnımın içini gıdıklıyor gibiydi. İlerleyen zamanlarda özellikle sırt üstü yattığımda içerden bir şey karnımı itiyormuş gibi olmaya başladı. Çok tuhaf bir his 😂
Pinark92 Sevil1996 ben sağlık ocağına baya geç gitmiştim 20lerde sanırım ama illaki duyulur evet evet sizin gibiydim hala da iyiyim şükür :)