Elosdef Bsrknylmz ağzınız bal yesin inşallah😁 sağlıklı olsun gerisi hiç önemli değil doktorlar da panikletiyor insanı aşırı gamsızım normalde ama analık böyle bi şey heralde😁
Nslhn_dyg _Hulya7106 doktorda yeni başlayacak kilo almaya dedi ama bilemedim benimok iştahım falan da yok aç kalmamak için yiyorum bu aralar resmen
026 Elosdef ben minyon biriyim oyuzden bebeğim de normalin altında kilo alıyor haftalik 200 gram alması gerekirken 100 gram alıyor ben de iyi yediğimi düşünüyorum
Elosdef 026 Zaten minyon olması da bir ihtimalmiş belki de bir sıkıntı yok ama doktorlar insanı korkutuyor valla ekonomi böyle olmasa iki doktora gidip sağlama yapasım geliyo 😢
026 Elosdef bilmiyorum gerçekten de şu zamana kadar herşey yolundaydı hiç bir sorun birden bu çıktı nasıl oldu anlamadım ve ne ozeldeki doktor ne devletteki mantıklı bir açıklama yapmıyor 37 ye kadar getircez seni diyor ne demek yani bu
Elosdef 026 içimizi ferah tutalım doktorlar bizim gibi duygusal bakamıyorlar iş olduğu için hep en kötüsünü söylüyorlar biraz da insan psikolojisinden anlaması gerekiyor bence bu alandaki doktorların zaten hormonel olarak zor bi süreç
026 Elosdef haklısın canım bizimle aynı duyguyu paylaşmaları zor insan yaptığı mesleğin zorluğuna alışıyor basit birşey gibi gelebiliyor en önemlisi rabbim sağlıcakla kucağımıza almayi sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin 🤲🤲
merylii_ _Hulya7106 benim en son ayın 14 ünde gittim 450 idi o zaman 21+0 dı şimdi 23+3 bi 600-650 olmuştur heralde