nesrinlale 29 haftalık 1600 gram Doktor, bebek 2 hafta ilerde ve suyu fazla dedi, şekerden şüphelendi. Şeker yüklemesi yaptırmamıştım. Şeker (Hba1c) testi yaptırdım değerlerim normal çıktı, umarım bende gebelik şekeri yoktur ve bebeğimin sağlık durumu iyidir 🥹
Annecibebe Elosdef 25. Haftada 773 gramdı doktor normal demişti kendinizi buna göre strese sokmayın beslenmenize dikkat edin ben muz ve kaşar peynir ceviz tüketiyorum .
Elosdef Annecibebe o haftada 750 gram altı için düşük kiloda deniyormuş sanırım hiç panik bi insan değilimdir aslında ama insan ister istemez panik oluyormuş yine de içimi ferah tutup elimden geleni yapıyorum çok sağolun💕💕💕
Hilalaktscbk biranne_ikibebek 39 kiloyla hamile kaldım 28+5te ben 47 bebeğim 1314 gramdı gayet güzel dedi benim doktorum. Biraz göreceli herhalde doktorların fikirleri stres yapma kendine canım 31+5te ben 49 bebek kaç şu an bilmiyorum ama gebelik şekerim çıktı hiç bir şeyi gönlümce yiyemiyorum sağlıklı olun kiloyu sağlıklı alın önemli olan o bence.
biranne_ikibebek Hilalaktscbk Allah şifa versin canım umarım iyi olursun bebeğini de sağlıkla kucağına alırsın 🙏 benim kilom gayet normal o zaman ben çevremdekilerin zayıf demesini hiç takmıyım zaten sağlıklı olduğumuz sürece takmıyorum da insan sürekli zayıf olmakla ilgili şeyler duyunca ister istemez endişeleniyor
Hilalaktscbk biranne_ikibebek Ben hayatım boyunca 43 kilodan fazlasını görmedim boyum da 1.54 hiç kilolu olmadım ama sağlık sorunum da olmamıştı hayatımda ilk defa kilo aldığım dönemde şekerim çıktı. Gebelikten sonra düzelecek gibi duruyor Allah beterinden korusun. Bosver kulak asma kimseye. Bebeğim sağlıklı ve alması gerekeni alıyor de geç ben öyle yapıyorum.
biranne_ikibebek Hilalaktscbk Ama boyunuzla kilonuz arasında aşırı fark yok bence boyunuza göre zayıf görünmüyorsunuzdur diye tahmin ediyorum. Benim boyum 165 o yüzden 45kiloyken bacaklarım falan çok zayıf görünüyordu şimdi 55im hamilelik sayesinde kilo alabiliyorum ancak kendimi bu kilodayken çok beğeniyorum inşallah doğumdan sonra da aldıklarımın hepsini vermem en azından 50olarak kalsam bari 🙃
Evremoz GMZ355 yaa inşallah cihaz ölçüm yanılması olur doğuma kadar 3 kilo yu geçer. Sağlıkla gelsin büyüsün
GMZ355 Evremoz inşallah o yüzden 39+0 da almasını isticem 30 gr 30 grdır 🥹 zaten gelmek isterse kendi gelir sonuçta normal doğum olsa günü gelene kdr beklenecekti .szn belli mi doğum tarihi
Srfclkkl _Hulya7106 normalde 28+5 ama ultrasona göre 30+4 2 hafta önde gitmeye başlamışız 1 kilo 465 gramız 🙃
biranne_ikibebek Hilalaktscbk Allahım millet doğum kilolarından kurtulmaya çalışır biz tam tersi insanoğlu işte 😀