Raabiagundasi ilk olarak planlı gebelik olduğu için bir kadın doğuma muayene olun zaten sizi yönlendiricek. Korunmayı bıraktıktan sonrası Korunmasız 1 sene süren ilişki de bebek olmamasını doktorlar normal görüyorlar ilk aydan başlayarak bebek olma ihtimali yüzdeler halinde yükselerek devam edermiş örnek vermek gerekirse korunmayı bırakan bir çiftin ilk ay bebek olması yüzdesi %15 fln diyorlar sonrası aylarda biraz daha artarak devam edermiş bu yüzden 1 sene normal görülürmüş. Sonrasında olmaması durumunda araştırılmaya giderlermiş. Örneğin eşinizden sperm örneği alma gibi. Folik asit kullanımına mutlaka başlıyorlar 3 ay öncesinde onun dışında sizi karından ve vajinal olarak muayane ediyorlar görünürde bir sorun var mı ona bakıyorlar. Ben ilk gittiğimde rahmimin ters olduğunu öğrenmiştim bu bebek sahibi olmak için bir sorun teşkil etmiyor ama ilişki pozisyonları buna göre değişebiliyor tersliğinde açıları olabiliyor ne derece ters bu da farkediyor. Belki size yardımcı olur yönlenmeniz adına. Sonrası için gerçekten kafanızda bebek düşüncesi ile ilişkiye girmemeniz sizin daha rahat daha stressiz olmanız çok önemli bu durumda bir beklentiniz olduğu için adet döneminizde ister istemez etkileniyor bu sizi üzsün istemem.bu nedenle stresten uzak olun. 😍Sonrası için ilk belirtilere gelicek olursak benim ilk değişiklik doğurgan dönem sonrasında bitmeyen akıntı ve kasık ağrısı olmuştu. Tabii ki bu da kişiden kişiye değişiyor. İnşallah kısa zamanda Rabbim aratmadan nasip etsin isteyen herkese.,🤲😍