IkosuApo13 Merhaba, 11 haftalık gebeyim çok şükür bebek iyi ama doktorum rahim kısalığı görünüyor ondan ağrın olabilir dedi progestan kullanıyorum yoksa başka tedavi uygulayacakmış aynı durumu yaşayan varsa bilgi alabilir miyim?
Serfes1 IkosuApo13 bende 27+4 deyim kasık ağrısı şikayetiyle gittim rahim ağzı uzunluğu 25 dedi bir gece hastanede yattım diğer gün toparlanıyor evde dinlenebilirsiniz dediler geldik dinleniyorum ama ağrılarım hala aynı bakalım ne olacak
IkosuApo13 Serfes1 ben maalesef çok dinlenemiyorum Öğretmenim yeni tatil fırsatı buldum ağrım şiddetli değil aslında bana uzunluk demedi kısa dedi o daha garip değil mi
Tgbayksn Serfes1 ben de 22 haftadan beri sürekli şiddetli kasik ağrısı çekiyorum şu an 33hafta ağrıdan ağlıyorum o derece. Doktorum hiç bir şekilde bisey demiyor sadece otur dinlen bisey oaz geçer diyor. Belki de bundan benim de. Bugün başka doktora gideceğim
Serfes1 IkosuApo13 IkosuApo13 yanlış anlaşılma olmuş düzelteyim rahim ağzının olması gereken uzunluktan az olduğu 25 e düştüğünü söyledi doktorum benimde kısalma var yani. Ağrınız şiddetli olamasa da dikkatli olmalısınız bence bende sağlık çalışanıyım doktorum bu durumda çalışamazsın deyip rapor verdi. Sizde rapor falan kullanma imkanınız varsa değerlendirin Allah korusun sizi endişelendirmek istemem ama bir bebeği kaybetmek yada kuvözdeki bebeği haftalarca beklemek o anları o psikolojiyle atlatmak kolay değil hiçkimseyi düşürmesin Allah tüm haklarınızı kullanmanızı tavsiye ederim
Pamuk IkosuApo13 Kalsa da üzülmeyin benim de kisalik oldu serklaj oldum 13. Hafta da 32. Haftaya geldim.Herseyin çaresi var☺️
Sevil1996 Pamuk kısalığı ultrasondan belli oluyor mu olsa doktor illa söylerdi değil mi bende 17 haftalık hamileyim
IkosuApo13 Sevil1996 evet hem alttan hem üstten baktı ilkin bir şey yok dedi sonra ağrı olunca detaylı baktı
Pamuk Sevil1996 Endişelenecek durum yok doktor gerekli görürse bakar.Herkeste olan bir durum değil canım korkacak bir durum yok.Mesela karından ölçüm de bir şeyden suphelenirse emin olmak için bakar.
Pamuk Sevil1996 Çok şiddetli vajinal ağrılar yaşadım ben dayanilmayacak kadar.Bir aksilik olsa farkedersin.