B-Y94 Ben mi görüyorm yoksa yanılıyormuyum test yaptım ilk beyaz gibi çıktı sonra 10 12 dk sonra birdaha baktım ışıkta çok hafif silik çıkıyor yoksa göz yanılması mı 😂
Zeyna27 B-Y94 erken gebelik yapsanız daha net çıkar ben silik bi çizgi görüyorum siyah beyaz bakın teste yada erken gebelik deneyin
bahocum B-Y94 canım ben göremedim ama testlerin geçerlilik süresi var. Prospektüsünden ona bakmalısın. Örneğin bazı testlerde maksimum 10 dakika içinde bakın yazar o dakikadan sonraki göstergeler geçersizdir
B-Y94 Kudurma çizgisi öyle 10 12 dk ada çıkar mı. Bide anlamadığım idrar damladıktan sonra pembemsi oluyor ya çizelge ilki hemen pembe çıktı ama diğeri beyaz çizgi gibi sonra kayboldu
Tgce_06 Canım ben baktım ama göremedim en iyisi birkaç gün sonra tekrarlamak yada kan vermek gönlüne göre olsun inşallah🍀
Tgce_06 B-Y94 bir de fotoğraftan bakıyoruz biz belki ondan görememiş olabilirim siz birkaç güne tekrarlayın zaten hemen kesinleşir varsa ☺️
B-Y94 Tgce_06 aynen yaa tel yeteri kadar görüntüyü algılamıyor galba evet cnm gene 2 3 gün sonra tekrar deneyim ben
B-Y94 Donthappymom hayatım üzülme zaten gidersin bu resmi işler hep uzun sürüyor kıyamam sana Rabbim onu kararlamıştır sadece zamanı var 😘❣️
Donthappymom B-Y94 inan bana vize mi çocuk mu dersin çocuk derim eşime de dedim çocuğum olsun umrumda değil gitmesem de üzülmem 😞🤲
Donthappymom B-Y94 🥹🥹 evet çok başka birde şey olur ya herkes durur durur sen evlenirsen hepsi hamile kalır istemiyorum etmiyorum diyenler bile 🥲🥲