B-Y94 Ozzge01 var tatlım hayırlı olsun inşallah canım benim Allah analı babalı büyütsün inşALLAH 2 gün sonra kan ver
Sab16 Ozzge01 canım inşallah vardır seni üzmek için yazmıyorum ama ikinci çizgi biraz daha kontrol çizgisine yakın cikmaliydi çok son da çıkmış sanki 😔🌸
Minikaskk Ozzge01 ben bundan daha da silik farketmiştim değer düşük olduğu için silik çıkabilir umudumuzu kaybetmeyin en garantisi kan vermek inşallah vardır
Ozzge01 Yaa çok silikkk çok ışık varken gözükmüyor biraz daha loş ortamda gözüküyor adetime de 10 gün var ay bilmiyorum çok heyecanlandımmmm🧡🧡 sedanur4004
Ozzge01 Kızlar silik olan çizgi kayboluyor gibi. İki test yaptım ikisi de öyle oldu. Boşa mı ümitlendim acaba Sevda_ege sedanur4004
noble1 Ozzge01 10 gün varken pozitifin testte çıkması çok düşük bi ihtimal, döngünüz kaç günde bir oluyor? Umarımm pozitiftir 🌹🌹🎀🎀
Eylulasyamom Ozzge01 kanda baktırın mutlaka geçen ay 5 erken test bir tane kaset test yaptım pozıtıf çıktı 2 gün gecıkme ile kan verdim negatif bence gecıkmeyı bekleyelip kan verin yoksa sonrası hayal kırıklığı maalesef
Efnan1925 Sen yinede umudunu da yitirme çok da sevinme bı kan ver o şekilde için rahat olsun sabırlı ol Allah’ın izniyle olucak ❤️
Ozzge01 Efnan1925 çok teşekkür ederim 🧡🧡 düşünmeden edemiyorum adetime de daha var kanda kesin çıkar mı ki 🥺
Efnan1925 @“Ozzge01” imkanın var ise acile de gidip kan verip bakabilirsin çok yorma kendini yinede ❤️