edasontr 25 deyim en son 11 kg almıstım ikizlere hamileyim ama gobegim kilo aldı bi 11 kg nereye aldım bende blmiyorum bacagm gotum zayıf yani sisen biyerimde yok
Nazd1 edasontr tam olarak benimde böyle tartıya çıkıyorum oooo bu ne kilo diyorum aynaya bakıyorum okadar değil gibi 🙄
edasontr Nazd1 aynen oyle ya bebeklerin kilosu suyu plesantası sanırım agır ondan bilemedm ikizlere hamileyim 24 haftalıkken kıloları birinin 730 du dgerinşn 710 du haftasına gore kılosu ilerdeymis de sanırım bakalım
Nazd1 Meralsunasezen sende benim gibisin bende 15+4 ama senin kadar kilo aldım ama nereye gitti bilmiyorum görünürde bişey yok sadece top gibi bir göbeğim ama hepsi orda sanırım bende böyle giderse her 4 ayda bir 10 kilo toplamda 30 kilo diye ağlıyorum 😅
Nazd1 edasontr duyan olunca aaaa ne kilo almışsın diyolar morelim yerle bir oluyor 🤦🏼♀️ ama biraz toton haddinden fazla göbeğim var. Hadi senin ikiz benim bir tane böyle ağırlık ooo🙊
edasontr Nazd1 totom kuccucuk kaldı kız tuhaf 😂😂 neyse az kaldı dogurunca erken geliriz kılomuza sanırm