rabisskocc Nişan dediğiniz nasıl oluyor, sadece su boşalması mı yoksa kan veya beyaz akıntı buna eşlik ediyor mu? Aklımda deli sorular, ya doğurduğumu anlamazsam ahahahaah
OsmanEge_12 rabisskocc hafif kanlı kalın mukuslu yapışkansı bir akıntı cnm Gelince hemen anlarsın bence anlamamak elde değil ve merak etme doğum başlayınca anlamam diye birşey yok sancı gelince illaki anlarsın 13 gün önce 2. normal doğum yaptım 2 doğum arasında baya fark var sormak istediğin soru fln varsa sorabilirsin
rabisskocc Ceydametee ay valla nasıl anlıyorlar noluyor da öyle gidiyorlar hastaneye ve çoğu kimse de nişan gelmediği de oluyormuş🥹
Cerenglr Su gelmesiyle nişan farklı şeyler 😅 nişanda kan geliyor su da istemsiz işiyor gibi oluyormuşsun durmuyormuş 😅😅
Cerenglr rabisskocc başta sanabilirsin ama durduramadığın vakit anlaki suyun geldi . Her gebe aynı olmuyormuş zaten suyun gelmeyebilir nişan olmayabilir düzenli sancılar eşliğindede anlayabilirsin doğumum geldiğini. Eğer korkun varsa eğitim alabilirsin ☺️
OsmanEge_12 Cerenglr ilkinde sızıntı şekilde suyum geldi doğum başaldı ha ondan 2 hafta önce nişanım gelmişti 24 saat suni canı alıp doğrdum 2. doğumda Hiçbiri olmadan sadece kalça ağrısı için gittim 4 cm açıklıkla doğuma alınıp sabahına doğum yaptım bunda da suni sancı aldım nişanım hastane odasında geldi suyumu doktor açtı
boz-elaa OsmanEge_12 aa kalca agrisi neden oluyormus ki? Ben de son gunlerimdeyim kalca kemiklerim cok agriyor yuruyunce ozellikle. Dogum belirtisi mi acaba