Krispiim16 SumeyyaMete aynı dertten bende muzdaribim 3 gecedir cezaevindeyim tahliye olucağım günü bekliyorum artık 😂😂😂 en son eşimide ceza evine sokmuştum 😂😂😂😂
blackeagle SumeyyaMete bende aynı senin gibiyim her gece farklı film çekiyorum 😄 sabah başim ağrıyarak bile uyanıyorum sanırım hormonlardan dua edip yat canım
blackeagle Popmum ya eşimin sürekli beni aldattığını görüyorsam yinede onun tshirtü ile uyuyabilir miyim😄
Azrasare Krispiim16 Prison break mı izliyorsunuz 😁 bende onu izlerken her gece cezaevinden kaçmaya çalışıyordum 😁
sdkln Krispiim16 Sen yine iyisin beni silahlı adamlar kovalıyo kılık değiştiriyorum falan 😂😂 Birbirlerini vuruyolar gözümün önünde tam korku filmi hepsi rüya değil 😄😄
Krispiim16 Azrasare yok avlu dizisine bakıyorum arada ondan heralde 😂😂😂 umarım tahliye olurum bi an önce 😂😂
Asyanil Popmum bende cok kötü rüyalar görüyorum sürekli bende dediğinizi deneyeyim inşallah bende faydasını görürüm
Ugu324 Popmum 18+4 oldum hala öğrenemedim 19+3 de doktor gidecem öğrene kadar hastane den cikmiycam 😂😂