gokceadiyaman17 selam 38+2 haftalık hamileyim gogus ucum karardı ve kocaman bi kısmı koyulaştı bu doğumdan ne kadar zaman sonra geçer?
Anneseker gokceadiyaman17 komşumun eski haline dönmesi 6 ayı buldu benimde kocaman oldu ve karardı ya 🥺
Esracetinkaya gokceadiyaman17 benşm de karardı rahatsız ediyor beni. Koltuk altımda da kararma oldu çöm değişik
Dreamssss gokceadiyaman17 ten rengiyle de alakası yok hormonlarimizdan kaynaklı oluyor bn beyaz tenliyim ve ikinci hamileliğim ilkinde de olmuştu koyulaşıyor rengi ve büyüyor kahverengi kısım emzirme de de aynı devam ediyor ama renk de açılma olmuştu belli süre sonra bnde emzirme btti falan bı kaç aya toplamistim ki ikinci hamileliğim smdi 😂 yeniden başladık aynı seylere yine karardı iyice büyüdü renkli kısım falan
Busraalyaa Esmer ve buğday tenli kadınlarda oluyor genelde bu durum geçmesi baya uzun sürüyor ben beyaz tenliyim o yüzden öyle bir sıkıntı yaşamadım hiç ama kuzenim koyu buğday tenli oda baya muzdarip siyah kısmı koyulAşıp büyümüş baya 🤷♀️
Hilalaktscbk Busraalyaa Beyaz peynir gibiyim benim de karardı ten rengiyle değil de belki hormonların artış oranıyla ilgilidir bence 🥲
Tuba0404 Busraalyaa hiç alakası yok gayette beyaz tenliyim ilk gebeliğimde de şimdikindede fazlaca koyulaşma oldu tamamen hormonla alakalı bi durum
Hilalaktscbk Dreamssss O genişliğin tamamını ağzına alması gerek bebeğin diyorlar da ben bakıyorum zor yani küçücük bebek ağzı 🥲 siz tecrübeliymişsiniz bebek genişliğin tamamını kavrayabildi mı yoksa kavradığı kadarla reflü olmadan emmeye alıştı mı?
Dreamssss Hilalaktscbk yok cnm öyle deniliyor ama öyle olmuyo her şey kitap da yazdığı gibi yaşantıda olmuyo ve uygulanmıyor😂çok şükür bnm kızım da hiç reflü falan yaşamadık
Angelipk gokceadiyaman17 düzelir bende geçemeyecek diye korkuyordum emzirme dönemim bitince düzeldi bende
Mucizem_01011 İki oğlum da kararma oldu şuan 3. Ye hamileyim nzmn kararır yada kararmz bilmiom ama inşallah kararmaz gıcık görünüo cnku şuan bakiom bakiom çok seviniom kararmadgna
Busraalyaa Tuba0404 evet ama ben süt beyaz tenden bahsediyodum yinede dediğiniz gibi hormonla alakalı bir durum
sedanur_bpr0 gokceadiyaman17 Doğumdan 1, 2 ay sonra kararma kendiliğinden geçti. Yenidoğan bebeklerin gözleri ilk zamanlar koyu renkleri daha iyi gördüğü için kararıyor diye okumuştum.
Zeyyaleyyy gokceadiyaman17 ayyy hemen yazayımmm, ilk gebeliğimde göğüs ucu ve koltuk altı kararması yaşadım ve iğrenç bir durumdu…çok araştırdım çok baktım ama maalesef bebek emdikçe geçer dediler hep ve öyle oldu 1 senede ancak düzeldi 5-6 aydan sonra hafiflemeye başladı