Tugcerasim Balbebek012 sen bilirsin tabi evet sonunda güzel oluyor birbirine yoldaş oluyorlar ama bir o kadar da kıskançlık oluyor küçük doğduğunda büyük kızım 6 ay evin her yerine çiş kaka yapmıştı bebeğe hep Zarar vermeye çalıştı hala daha sürekli evde kaos var kavga ediyorlar paylaşamıyorlar bazende öyle güzel oynuyorlar bir birlerine yardımcı oluyorlar ki iyikide olmuş diyorum ama vijdan azabim hiç bitmiyor büyüğe haksızlık yaptığımı düşünüyorum tam bana ihtiyacı olduğu dönemde hiç ilgilenemedim sabrım tahammülüm azaldı belki yardımcım olsaydı dinlenme fırsatım olsaydı daha kolay olurdu öyle bir lüksüm yok bazen tuvalete gitmek için bile ya ikisininde uyuyor olması yada birini yanımda götürmem gerekiyor du hasta olma yatma lüksüm hiç yok zaten bırakayım birine hava alayım diyemedim 5 senedir ama senin yardımcın var o yüzden daha kolay olur senin için sonunda da gerçekten rahat edersin
Balbebek012 Tugcerasim inşallah ❣️annelik çok zor şey o çiş kaka olayını ben de yaşadım vurma olsyı filan çok zordu ama hep bak kardeş seni çok seviyor bebek o yazık sen ablasın güzelsin filan dedik hep konuştuk bir de ben doğum yapmadan eve pembe elbise şeker oyuncak filan alıp koymuştum arada bir çıkarıo bak kardeş seni çok seviyor şeker almış bak sana balon almış diye diye kardeşini ona alıştırmaya çalıştık zor oldu ben vicdanen kötü oluyordum kızımın odasına büyük y Yatak koyup ortasında yattım hep kızım dışlanmış hissetmesin diye kızımın da yanında oldum her gün duş oyun kitap park rutini vardı bunu hiç bozmadık yani birden eve kapandı birden dışlandı olayı olsun istemedim kızım bir ay filan hep çiş yaptı altına ama sonra bıraktu şimdi daha normal her şey bana kardeşinin bezini getiriyor filan bir de ben bebepi banyo yaptırırken veya altını alırken kızıma görevler veriyorum sen ablasın hadi gel beraber yapalım diyorum hoşuna gidiyor ben pedagog dan destek aldım ve o kadar çok makale okudum ki inşallah yazdıklarımın sana da faydası olur ❣️🌸🌸🌸
Balbebek012 Kanatsiz_1_melek postlara yazdıklarına baktım üzüldüm sana inşallah bebek sahibi olursun her şey gönlünce olsun emziren anneyim belki duam tutar tanımıyorum seni ama en kısa sürede hayalindeki bebek seni bulsun 💗 içini ferah kalbini temiz tut güzellikler senle olsun
3prens1prensesmom Balbebek012 10 yas 7 yas 14 aylik ve 2 aylik cocuklarim var bazen delirme noktasina geliyorum iki bebekten bazende diyorum ikisi ayni anda buyuyo 2 3 seneye rahatlarm😂 ben bile isteye lades dedim tuplerim baglansin diye yani siz kendinize guveniyorsaniz bence deneyin hem zor hemde cok farkli duygular ☺️
Balbebek012 3prens1prensesmom maşallah senin son iki yakın olmuş ya o biraz zorlamıştır 🥰 zamanla daha iyi olur inşallah ❣️
Kedilibebekli 3,5 ve 2 yaşında kızlarım var üçüncüye hamileyim. Eylülde doğacak inşallah, biri 4,5 diğeri 3 yaşına yakın olacak. Ben peş peşe yapma taraftarıyım çünkü birarada büyüyorlar, iyi oluyor. Daha sonra 4.cüyü de yapıp kenara çekilmek istiyorum :)
Meryeminannesi20 Balbebek012 kızım 3 buçuk yaşında 36 haftalık hamileyim bende doğurduktan bir sene sonra 3. Üncüyü yapıp çocuk konusunu kapamayı düşünüyorum peş peşe olunca zorluk olucak ama birarada büyürler düşüncesi var bende de bunun içinde biraz cesaret lazım sanırım 🥲
Balbebek012 Meryeminannesi20 ya nedense bende böyle düşünüyorım kızım bana arkadaş olmuştu 4 yaşındayken kardeşi doğdu ee bu seferde yenidoğan bebek sil baştan her şey zor geldi . Zaten 3 bebek istiyorum ben de oğlum 1 yaşına gelince 3.yü yapsam zaten oğlum da 2 yaşına gelmiş olur oğlumla kızım takılırken ben de son bebeği de yapayım diyorum kız hıı ne dersin yapabilir miyiz sence hem doğum iznindeyim bu arada 2 bebeğimle de ilgilenmiş olurum bakıcı derdimde olmaz. Sonra 3.yapsam son bebek bükücü olabilir miyim acaba 😁
Papatya123_ Balbebek012 kızım var 3 yaşında 2 olacak İnşAllah 15 haftalık olacağız Buna erkek dediler eğer erkekse bi kız bi erkek yeter diyorum ama 3 de de aklım kalmıyor değil 3 düşünürsem geç düşünürüm büyük ihtimalle biraz büyüsün yada pek cesaretim yok 2 yeter sanırım 🙂
Balbebek012 Papatya123_ ya 2.ye hamile yken bana da öyle geliyordu şimdi 2.var ya 3.bebepim da olsa kardeşlik güzeldir diye düşünüyorum benim abim ablam var hep çok rahattım hep param olurdı ben den üst sınıfta oldujları için hep beni koruyup kollarlardı. Güzel şey. Ama asıl korkum yaa üçten sonra da durmazsam🤣
Meryeminannesi20 Balbebek012 yapılır ya neden olması yabancılar patır patır nasıl doğruyor bizde yaparız yeterki eş destek olsun 🥲☺
Balbebek012 Meryeminannesi20 eşim kendine bakamıyor hafif üşürse yatak döşek yatar 😁 çok şükür ailem destek bir de yardımcı larım da oluyor iyi oluyır tek korkum birinden birini ihmal etmek şimdi 2 bebeğime de yatıyorum bir düzenimiz var
Meryeminannesi20 Balbebek012 ayy eşinizde bir çocuk desenize ama varsa aileniz anneniz çevreniz felan valla yapın gitsin, ben annemle altlı üstlü oturuyorum hiç bir faydası yok desem inanırmısınız bakalım lohusalıkta görcez değişirmi değişmezmi
Damla92 Balbebek012 kızım ağustosta tam 10 yaşında olacak (doğumda) oğlum haziranda tam 6 yaş olacak 3.hamileyim 🤦🏻♀️. Bende tüpleri bağlatmayı düşünüyorum bu sefer ama eşim pek oralı değil gibi bakalım 😂
Balbebek012 Damla92 yaş aralığı çok güzel bence zaten büyükler kendini kurtarmış sen de ne güzel bebişle ilgilenirsin ❣️ tüp bağlatma olayına saygı duyuyorum