Deryaerin Kızlar bana pusetli bebek arabası önerirmisiniz kullanışlı takıp çıkarılabilen varmı bir öneriniz?
Seysey61 Deryaerin ben bagi neo 2 aldım hem çok hafif kullanışlı hemde çok tarz ve minimalist duruyor hem pusetli hem normal kullanılıyor. Ve iki yönlü kullanım sunuyor. Ben çok araştırdım bütün şartları sağlayan bir tek bu arabayı buldum ve aldım
OguzMoms Deryaerin Prego lotus yada Prego Aria arasinda kaldım bende Pregonun bı modelini alicam ama bakalım hangisi olcak
Bluemoon17 Seysey61 bagi neo 2 nereden aldınız ? Ebebek Bagi neo var sadece. 2 olan modeli bulamıyorum.
yasemnkts Seysey61 pusetinizin markası nedir acaba ? Arabayı yek aldım ben şimdi arabaya uygun puset alacağım fakat hangi marka uyumlu bilmiyorum
Seysey61 Bluemoon17 ben Hepsiburada dan aldım zaten bende bagi neo diye aldım ama satıcı neo 2 Gönderdi şansıma 😄
Bluemoon17 Seysey61 teşekkür ederim. Bende hepsiburadadan aldım pusetli takım olarak neo 2 gönderim olucakmış
Erkeekaannesii Deryaerin Baby Home BH-945 Paris Amortisörlü Travel Sistem Bebek Arabası https://www.hepsiburada.com/baby-home-bh-945-paris-amortisrl-travel-sistem-bebek-arabasi-p-HBV000011OOOI?magaza=Ayhan+%C3%87ocuk&url_src=ios-product-detail Uygun fiyatlı düşünüyorsanız ben bundan aldım çok kolay kullanımı hafif ve sağlam
MommyKubra Merhaba, biz Maxi-cosi lara 2 bebek arabası,adaptör ve citi 2 puseti aldık. Adaptörüyle çok rahat travel sistem oluyor. Bebek arabası çok rahat açılıp kapanıyor ve çok hafif
Gixemm Deryaerin ilk kızımda travel sistem aldım yaşına kadar zor kullandım çünkü hem ağır hem kullanması zahmetli hangi model olursa olsun bunda doona aldım ilk zaman kullanıcam sonra baston candır 😂
Bsraknd Yoyko City Seyahat Sistem Bebek Arabası 3 İn 1 Olandan aldık hepsiburada dan bugün geldi kurduk malzemeleri çok kaliteli bu modelede bakabilirsiniz. Daha kullanmadık ama kullanışlı gibi geldi bizim içimize sindi.