Semra91 Hatice_70 olabilir bende ilkinde hiç hissetmedim sancı vs bir sabah aniden karın ağrım başladı ertesi sabaha doğurdum
TheMother Hatice_70 ben ilk gebeliğimde çok denedim 40.haftaya kadar hep yapabidim zaten açılmam olmayınca o kadar sancı çekip sezeryana alındım.. Bunda 34 haftadan sonra yapamayınca ertelediğim hastane çantasını falan bir çırpıda hazırladım ama ses seda yok
Gzdde Hatice_70 37+4 benimde her aksam doguruyorum hastaneye kontrole geliyorum butun agrilar kesiliyor sıfır sanci 2 subatta sezeryanim var 🙈
Hatice_70 Gzdde sağlıkla kucağına al inşallah canım sezeryan olmayi sen mi istedin (sorum şu yüzden sen istemediysen sezeryan olacağını doktorlar neye göre karar verdi 🫠 yarın muaynem var 38 haftalk oluyoruz henüz alttan muayene fln yapilmadi da ondn sordum)
Ayseglkrlkk Gzdde aynıyız benimde 2 Şubat sezeryan günü ama benim 2 gün önce nişanım geldi doktor ağrın olursa gel dedi ama henüz o kadar şiddetli bi ağrım yok bekler mi bilmem 🫣
Gzdde Hatice_70 bitane bebisim var 17 aylik o sezeryan oldu buda mecburi sezeryan canim☺️bazi doktorlar alttan muayene yapmiyorlar diye duymustum belkide bu hafta yapacaktir
Yasanixxxx Hatice_70 35+3 şuan geçen hafta kontrolümde 2400 gramdı haftaya kontrolüm var planlı sezeryan olacak Şubat’ın 15 inden sonra alırım demişti doktor
Nisniss Ay bende tam 38 haftalığım bugün kontrole gittik ama doktor hiç gelmeye niyeti yok keyfi yerinde dedi 🥲 40ı geçsin istemiyorum hiiç 🙏🏻
Gunes68 Hatice_70 bende bugün 37+3 teyim nst de sancim çıktı Bel agrim vardi bir gün öncesinden ,rahimde yumuşama, gevşeme olmuş açıklık yok biraz daha kalsın istiyorum🥺 rahim gevseyince dofm ne kqdar sürede gerçekleşir sizce daha önce yaşayan var mi?
Hatice_70 Gunes68 geçen bi postta kadinin biri yumsama vardi gittiğimde açılma var yazmıştı acaba yeni mi acilmaniz olck ki bazi kişiler hissedebiliyormus acilmayi