Elf4 Merhaba kızlar 2,5 yaşında çocuğum spiral var iki yıldır 20 gündür adetim gecikiyor içime bir kuşku düştü bu gece yatamıyorum hamile olma ihtimali var mı benim gibi olanlar yada spiral ile hamile kalanlar yazabilir mi teşekkür ederim
MelteM2cck Elf4 20 gündür adetiniz gecikene kadar neden bi doktora gitmiyorsunuz. Belki başka birseydir. Ben 7 sene spiralle korundum. Ne zaman adetim duzensizlesse hemen doktora gittim ihmal etmeyin
ElifKarata Elf4 spiralle hamile kalma hikayesi çok okudum. Yani spiral var diye korunmuyorsanz hamile olabilirsiniz.
Mervenur_kcbs Elf4 merhaba 34 haftalıktan Selam olsun adet kanaması zamanı lekelenmem geldi ama az geldi lekelenme olarak olunca şüphelendim hamile çıktım hatta dığrucam artık 😅
Elf4 Memelerde hassasiyet var baya bugün yarın olurum diye düşündüm hep ihtimal vermedim bugün böyle bir dank etti acaba mı diye 🥺
Burcuneris Hormonlu spiralse bazen olabiliyor adet gecikmeleri hatta benimki yok denecek kadar azalmıştı. Ama yinede yarın bir kaset test alıp bakın içiniz rahat olsun Rabbim gönlünüze göre versin 🙏
Elf4 Burcuneris Amin 😌 evet yarın ilk işin o olacak bu gece sabah nasıl olacak bilmiyorum ama teşekkür ederim