Sofita Monarosa bence de kocan demis zaten kredi odemek icin varim diye. Sen de ona verdigin parayi verme bebeginij eksiklerini al canim. Sorarsa da sen bana kendin yap dedin kendim yapiyorum de.
Monarosa Ehbaglicak Önümüzdeki ay para göndermeyip bütçem bebeğimle bana ancak yetiyor demeyi düşünüyorum bakalım 😁
dml33 Monarosa iste elden bisey gelmio bida sana cocuk yok diorm zaten dogsun ben kizimlq ilgilenirim diyo ama sanmiorm ağlayınca kacip yatcak oda ayarlio kendine 😊
Duranb dml33 sener SEn in bi filmi vardi kadin kocasini aldatirken yakaliodu ogluna da tukur babanin yuzune diodu 🤣 aklima hep o gelio Nedense koptum kendi kendime
Krispiim16 Benim eşimde ilk zamanlar odağı gereksiz buluyordu zaten yatamayacak 2-3 sene diyordu anlattım oda almasalar büssürü şeye ihtiyacımız olucak dedim düşününce o da mantıklı buldu şimdi odayı gereksiz bulanlara ben değilde o savunuyor 😂😂😂
Monarosa Krispiim16 benim ki işin ucunda para varsa bilimsel kanıtlarla ispatlasan bile gerekli demez 😁
hmmokk Monarosa hem evde hem de dışarda çalışıp her fırsatta da bütçesini düşünen eş bulmuş eşin azcık kıymet bilse keşke😊 Ama erkeklerin geneli böyle malesef ben de çalışıyorum buhar mak. alıcam dedim ben ketılla yumuşatırım odanın havasını dio😂😂
Monarosa hmmokk sesli güldüm çok iyiymiş 😁😁😁 eşime bahsedeyim bende buhar makinesi alternatifi olarak
BeyzaXx Ya işte maaşının olması büyük avantaj 😁 ben olsam tepki verdiğinde tamam derdim kendim alırdım benden para istediğinde sen varsın ya derdim ben çocuğuma her şeyi alırım derdim. Seneye bende insallah başlıyorum işe, tek tek yazıyorum bana dediklerini 😁😁
Burcin-13 Monarosa 🙄 insan kendi çocuğu için naaıl daha iyisini daha fazlasını istemez hayretle okudum kendinden kısar ona alırım ben kendi ailemden de böyle gördüm
Monarosa Burcin-13 eşyayı gereksiz görüyorlar. Sağlık ve gıda kısmında kesinlikle kısmaz ama iş bi iğne almaya gelince hesabını 40 kere yapar malesef
Ardeninannesi Bence bayanlar abartıyor herşeyi biraz bizim.evde böyle şeyler olmaz insanı sıkar bence herşeyi önden planlamak zaman durum neyi gösterirse o oluyor zaten hayal kurmak ayrı tabi ama iki tarafında istekli olup düzeni kurmaları lazım hintaraf baskın oluncna sıkıcı çekilmez taraf oluyor bence zamanı gelince elinden tutup gidersin ne gerekiyorsa orta yollu alıp dönersin zaten parayla balıkçılar bı günde olup biter bu kadar telesa gerek olmadığını düşünüyorum bende.