Sudee9 Sbltk kaç saat sürdü doğum benim.doktorum.kendisi başlatacak sanırım.dogumu sancım.gelmiyor diye
Sbltk Sudee9 gece 3de sancılarım 5dkda bir gelmeye başladı 7de hastanedeydim 9buçukta doğum oldu çok şükür toplam 6 buçuk saat yani tabi öncesi günlerde çok fazla düzensiz sancım olmuştu ve bebek doğum kanalına yerleşmişti
Balbebek012 Sudee9 ben şeyi merak ettim ya zaten göbüş kesildi bir kez şimdi neden vajinanın da kesilmesini istiyorsun ki normal en sğalıklısı ama en başta sezeryan olsaydım normal yapmazdım riske atmazdım kendimi ve vajinamı da kestirmzdim
Sudee9 Balbebek012 sezeryanda çok çok kötü şeyler yaşadım ve sezeryan istemiyorum o yüzden ama tabiki rabbim hayirlisini nasip etsin
Zeynomsu Sudee9 var tabi ki hem de ne kadar çok. Ssvd ditorlar ya. Devletteki doktorlar pek yaklaşmıyor diye biliyorum ama özelde çok fazla doktor var
Balbebek012 Sudee9 amin inşallah ❣️ en kolayı en sağlıkkısı olsun senin için 🌸 ben de 2.normal doğumda doktor yüzünden çok kötü şeyler yaşadım vajinal problemlerim var ameliyat olmak zorundayımm bebce doğum şeklinden önce en önemlisi sağlıklı atlatabilmek
Yaqmur Merhaba bende ssvd olmak istiyorum 15 haftalık şuan anksiyete problemim ve tansiyon yüksekliğim var son ana kadar bekliycem inş problem olmazsa bende normal doğurmak istioyrum
Bbuusra Sudee9 Kuzenim 5 yıl sonra yaptı. Önce sezeryan sonra da normal doğum yaptı. Ama en az 5 yıl falan geçmesi lazım