Derya_PS Merhabalar, İstanbul Avrupa yakasında tavsiye edeceğiniz kadın doğum uzmanı, gebelik takibi ve doğum surecini takip eden doktorlar kimlerdir?
Esma2549 Derya_PS Başakşehir çam ve sakura hastanesine gidiyorum çok ta memnunum ilk doğumum orda oldu şuan da yine orda takipliyim
Gizemavcii08 Derya_PS konumunuz yakın mı bilmiyorum ama Esenler Avicenna hastanesi İbrahim Çelebi doktorumu kesinlikle öneririm pişman okmazsınız 🤗
Esma2549 Melekandc perinatoloji bölümün de takipliyim su fazlalığından dolayı 2 haftada bir kontrole gidiyorum Selvi hanım bide Işıl hanıma
Esma2549 Mine1208 perinataloji bölümünden randevu almıyorum doktorum kendisi bana randevu veriyor 4 ayımda su fazlalığından dolayı kadın doğumcu benı o alana gönderdi kendisi yine randevu almadım onlar beni yönlendirdi o gün bugün dur de 2 doktor a sürekli gidiyorum kendileri 2 hafta bir kontrol diye randevu günü veriyorlar erken doğum riskim de var şuan 32+2 olduk ilk doğumum da şükür hiçbir sıkıntım olmadı yine burda doğum yaptım sezeryandı bu da aynı şekil gerçekten de doktor olsun ebeler de yan sıkıntı yaşamadım
MomsE Derya_PS gop medikalpark Atlaz ismayilova kendi doktorum. Gop yeni yüzyıl Şefik Gökçe, gop Avrasya hastanesi Hatice can’ı da çok öven vardı.
Derya_PS MomsE çok teşekkür ederim 😊 doktorunuzdan memnun musunuz, normal doğumu destekleyen bir doktor mu acaba?