umena umrumdadegil her gün fatıma annemizin ruhu icin bir Fatiha okuyup yollamak 💖 Abese suresinde sümmessebile yesserah ayeti kerimesini okumak🪷 Bol salevat
Gulkar umrumdadegil Abese süresi 20.ayet birde subhanallahi ve bihamdihi bolca tesbih çekmek İnsan suresi okumak 70 tane
sukran0046 umrumdadegil meryem suresi oku ve hergün aklına geldikce fatıma anamızın ruhuna fatiha bagısla ben hamile oldugumu ögrendigimden beri meryem suresini hergun okumaya calışıyorum dogum anindada aklına gelirse inşirah okuyabilirsin
ngksu Her birinden 7 tane olmak üzere 7 ayetelkursı-7 ihlas-7 felak-7 nas ı doğum sancısı çekerken okuduğun sürece sancın azalır ve doğum sırasında doğumun kolaylaşır şifa olur inşallah❤️🙏
boz-elaa umrumdadegil dogumun basladi mi yoksa? Senin de erken dogum riskin vardi konusmustuk ordan hatirladim 🫠
boz-elaa umrumdadegil elleri kulaklarinda minnoşlarin 🤭 37 oluyoruz yarin hayirlisiyla, artik gelse de olur 😁
boz-elaa Ummi_22 keske 38’e kadar dayansa benimki de ama her an gelebilir.. heyecandan ziyade korku var bende 😢