Faide2147 XBirmelekannesiii bizde 32+1 haftalık olduk daha alışverişe başlamadık bile bu hafta başlıyacam inşallah
Betulesma Glskrn ben 24uncu haftada yaptırdım içim rahat olsun diye iyi ki yaptırmışım sonuç temiz çıktı sonra ölçüm yaptım onlarda iyi çıktı önde gitmesinden dolayı şimdi yediklerime ictiklerime dikkat ediyorum iki hafta sonra bende kontrole gideceğim
Busbusd1 Tubissyy benimde kızımdan kalma kıyafetler vardı aynı sarı lekeler bendede vardı çamaşır sodası iyi oluyo suda bekletirsiniz bi gece
Tubissyy Busbusd1 öyle mi bizde uni babynin leke çıkarıcını almıştık geçirir mi diye onu da deneyelim o zaman teşekkür ederim ☺️
Sumaed Busbusd1 sarı lekeleri siveno çıkardı bende bugün yıkadım ilk bebeğimden kalan kıyafetleri vardı sarı leke olmuş beklemekten hurçta ama siveno mis gibi yaptı
Busbusd1 Glskrn ben şeker yüklemesini önermiyorum benim doktorumda yaptır dedi ama yaptırmadım ilk gebeliğimde hiçbi şey olmadı şimdi 2. Gebeliğim bundada yaptırmadım
Elo__35 XBirmelekannesiii gönüllü olarak sezaryen olucam 31+4 haftalığım kasığımda batma hissi var sol tarafında yorgun hissediyorum artık kendimi sağlıkla kavuşalım bebeklerimize 🙏🏻
Busbusd1 Glskrn Canan Karatay takip ediyorum ben onunsöylediği bilgilere güveniyorum sizde bu konuda onun söylediklerine bi bakın