sevcan_35 Kizlar benim ilk çocuğum 2 hafta önden gidiyordu 36+5 te doğum yaptım. Şuan ikinci gebeliğim buda önden gidiyor dedi doktorumuz. Buda mi erken doğar. Herkesin öyle mi oldu acaba ?
sukran0046 sevcan_35 37 de yaptm 2 hafta önde gidiyordu bakalm bh 2.gebeligim bu smdilik uyumlu haftayla ultrason
OguzMoms sevcan_35 Benim ilk oğlumda önden gidiyodu 36+4 de doğdu buda suanlik birazcık önde bende merak ediyorum kaçıncı haftada dogucak 🙂
S7u8e6m7 sevcan_35 benim ilk gebeliğim benim bebeğim de iki hafta ileriden gidiyor normalde 31 haftalık ama 33 haftalık gözüküyor ultrasonda erken mi doğururuö acaba
Cerenbelis1 S7u8e6m7 belli olmaz canım benim başından beri hep önden gidiyordu son haftalarda normale döndü kilosu şuan 38+3
sevcan_35 S7u8e6m7 belli olmuyor ama benim öyle olduğu için herkesin mi erken doguyor diye merak ettim sen yinede her ihtimale karşı hazır ol kilosu kaç senin bebişin?
122334 Benimde 8 gün önden gidiyor şuan 39+2 yim hala bekliyorum kendi gelmezse suni sancı ile doğum başlatılacak
122334 sevcan_35 38 haftalıkken 3600 dü tek kilo olarak değil aslında kafa boyutu ve boy olarak ileride olduğunu söylemişti doktorum bu yğzden biraz daha beklerse sezeryan olmak zorunda kalacağım😊