eymeninannesii 32. Haftamdayım ve 15. Haftamdan beri kabızım ne denediysem işe yaramadı şavmansız çıkamıyorum 😞 kullandıklarımı sana aöyleyeyim dene inşallah işe yarar
1) geceden 4-5 tane siyah kayısıyı suya koy sabah kalkınca aç karnına ye suyunuda iç
2) sadece kayısı fayda etmezse bardağa 4-5 kayısı 3-4 tane ceviz koy sabah hem suyunu iç hem kayısı ve cevizleri ye
3) saf zeytin yağı aç karnına 1 kaşık öğleden sonra 1 yemek kaşığı daha iç. Aç karnına miğden kaldırmazsa kahvaltı ve akşam yemeğinden sonra da içebilirsin
4) yemeklerde lifli yiyecekler tercih et ıspanak gibi
5) doktoruna danış duphalac diye şurup var günde 3 kez alabiliyosun ya da magnesie calcine diye bi toz var bi su bardagına 1 ölçek koy günde 1 kez iç ( bu toz biraz sancı yapıyo ama bagırsakları ıslatıyo ) doktoruna ilçaları sor bir risk yoksa ona göre kullanabilirsin
6) kuru inciri geceden saf zeytin yagına koy incirleri 2-3 parçaya böl toplamda 3-4 incir yeterli fazlasını zaten yiyemiyosun aç karnına ağır geliyo
Biraz uzun oldu ama ben çok çektim halen çekiyorum sancıları umarım işe yarar canım