Selinmoon QBuse1123 anladım canım ben daha pazartesi günü kontrole gittim bir sıkıntı yoktu. Hani bu kadar ağrıyacağını hiç düşünmemiştim
mrvcermeli Selinmoon bacağa vuruyor hatta bazen bacağım agrirdi benim de sol tarafdaydi 4 cm yakındı belki de biraz ilerlemiş de olabilirdi.
Selinmoon Mlkzn doktor bana da kanama olacak demedi o yüzden sordum ben de . Kendiliğinden kaybolur dedi bugün biraz daha iyiyim sancım yok çok az ağrım var. Doktoruma yazacağım
Selinmoon yummyyumos zaten gebeyim canım o nasıl oluyor . Kesenin yanında birde kist vardı doktor 4. Aydan sonra kaybolur dedi , ve 4. Aydayım dün öyle kötü oldum . Bugün sadece sağ kasığımda hafif bacağıma vuruyor o kadar kötü değilim çok şükür
Selinmoon Alminasbl yumurtalık kisti evet . Bana da küçülür dendi hiç konuşmadık daha bu konuyu . Pazartesi günü gittim daha bir sıkıntı yoktu . Bugün iyiyim ben kistten olduğunu düşünüyorum tam sağ tarafta kistte oradaydı .
Defne_A Sulekm benimde 6 cm falan kistim vardı şuan ne alemde bilmiyorum bebek kapatmis olabilir önünü nasıl olur bu doğum şeklimi değiştirir mi bimiyorum
mrvcermeli Selinmoon kist yapar canım mide bulantısı baş dönmesi halsizlik bunlari yapar benimde vardı ağrım çok olurdu bir adet ağrısı yaşardım öyle böyle değil 1 hafta evden çıkmazdım ama nasıl şiddetli sanki kistimi alınca geçti gibi kasık ağrım oluyo halsizlik felan onlarda normal
Selinmoon mrvcermeli teşekkür ederim canım çok şükür bugün daha iyiyim . Oluyor demek kist olanlarda .
annisgebis Selinmoon 7 cm çikolata kistim var hamileliğin en başından beri. Çok şükür bir sıkıntı yaşamadım ama ağrılarım oluyordu doktorun ultrasonda takip etsin mutlaka ☺️ korkulacak bir durum yoktur inşallah
Zeynepkrkytlli Selinmoon öncelikle bilgim yok onu soyleyim ama bı ara ben de suphelenmistum youtubeden hamilelikte kist diye araştırmıştım orda bı doktor hamilelikte kistlerin kendiliğinden yok olduğunu söylemişti Ama yine de kontrollerini yaptır canım
Selinmoon Zeynepkrkytlli evet doktorum da öyle dedi . Pazartesi gittiğimde duruyordu kist belki yok oldu ondan ağrı yaptı