tgbmerve Gozdeli beklemis idrarla mi yaptiniz 4-6 saat, sabah idrarı mi Birde ben tam goremedimmi T ye doğru çift silik mi var
251211 Gozdeli sanki 3 çizgi var gibi çıkmış tekrarlamanı öneririm inşallah gönlüne göre olur canım 🥰🫠
Gozdeli tgbmerve anında yaptım yeni idrarla . Sabah değil akşam üstü yaptım bir değil 2 silik çizgi gibi gördüm sanki ben anlayamadım
Bernadereci Canım test bozuk olabilirmi sanki 3 çizgi var gibi görüyorum yada birisi pozitif çizgi diğeride kuruma çizgisi olabilir adetin kaç gün gecikti
br2023 Gozdeli 2 gündür çoğu kişinin testi bozuk bence biraz bekleyin adetiniz geçsin tekrar yapın sonra kan testi verirsnz
Sjjdjdjdj Gozdeli 3 çizgi gibi gözüküyor testi tekrar yap istersen bende test yaptım cok cok silik anlamadım bi türlü hayal mi görüyorum bakmaktan gözlerim cıktı artık 😂 bende yarın tekrar test yapacağım
Kaderkaplann Bende böyle sılık çızgıyle ogrendım gebelıgımı adetım bı ıkı gün gecmıstı bence ıkı gün sonra tekrarla koyulaşacaktır yada dırek kan verebılırsın kesın sonuç alırsın