Yagmurerol 22 haftalık olucam yarin, bu zamana kadar sadece 1,5 kg almistim. Bi tartildim 1 haftada 1,5 kg daha almisim.. bu gidisat korkuttu beni😃 hizli kilo almamak icin onerileriniz var mi?
ilkim19 Yagmurerol kelin merhemi olsa kendi kafasına sürer 😂 35. Haftada 17 kilo 😂 doğuma kadar 22 23 olur 😬😅
Smye Yagmurerol bende 4. Ayla 5 . Ay arasında çok aldım ilk başta 4 kilo verdim kusmadan dolayı düsük kilo ile hamile kalmıştım suan 30 hafta 12 kilo almışım ama 4 haftadır kilo almıyorum bebek 2 hafta önde gidiyor 😂
Annesininmucizesi Yagmurerol kız sen bunu kafana takıyosan biz ölelim bn 27 haftalığım 15 kilo aldım daha doğuma neler var bidon gibi olacağımı da biliyorum ama napalım çatlaklarımı da kilolarımıda çok seviyorum 🤪🤪
Elfsglm Elifcee25 bak bende öyle oldum ilk 6-7 haftada bi anda 4 kilo aldım oha noluyor dedim kendi kendime 😂 tabi kabızlık şişkinlik ıvır zıvır da oldu🤦🏼♀️suan 18. Haftamdayım ve hala totalde 4-5 kg almışım😂yani 6. Haftadan sonra 18. Haftaya kadr 1 kg almışım gibi oldu 💁🏻♀️ Bence iyi gidiyorum 😂😂
ilkim19 Yagmurerol korkunun ecele faydası yok bizim tam ye tatlıyı doğur atlıyı olacak acayip tatlı yiyorum hep o kilolar ondan ama yemesem de elim ayağım titriyor dayanamıyorum 😂
Glzrekc Ben 3 buçuk aylık hamileyim 82 kg ile başladım mide bulantım kusmalarım oldu 68 kiloya düştüm şuan ve hiç kilo almadım
Yagmurerol bebekteyaparimkariyerde oglende genelde meyveyle gecistiyorum ayni sekil gidiyorum ama noldu anlamadim valla😀
Yagmurerol Smye bende 161 im ya 🤣 boyum cok olmadigi icin kiloya bu kadar takintiliyim, senin kilon kac bilmiyorum,cok degilse hic takma😀
Smye Yagmurerol suan 70 ama sadece karından ibaretim Nası oldu bende bilmiyorum önceki 55 spordu yag oranın düşüktü
nazlihasan Ya allah aşkına bende mi sorun var hanımlar kilo alımı olmadı bende 22.haftadayım hala 45 kiloyum🤷♀️