Cerenglr Bebeğin yün yatak ve yün yorganla büyütülmesi hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce söylediği gibi bebeğin gelişimi için faydalı mı ?
ElifKarata Cerenglr faydası varmi bilmiyorum ben ama babaannem kendisi koyun yünü yapıyordu yastık ve minder doldurmustu ben kullanmıştım faydası varmiymis 😇🥰
Busraakay_26 Cerenglr faydalı diye biliyorum ama ben dönmeyi iyice öğrendikten sonra gün yatağa geçiş yapıcam
Zeyasln Cerenglr illaki vardır ama düzenli yıkayıp havalandırarak kurutmanız gerken bir malzeme kullanımı zor öyle makina da yıkayıp kuruttupunuz zaman bir faydası olmaz aksine bakteri üretir
Belginylmz Cerenglr yün yirgan yatak bende kulkaniyirum bebegimdede kullaniyorum terletmiyor hem tüm ağrıları aliyir
ElifKarata Cerenglr yaaa olabilir 🤣 ben bilmeden kullandım ama sağlıklı olduğunu biliyorum 🥰 bizim kendi yorganmzda hakiki koyun yünü . Ama havalandırmak istiyor yazın hep onları dokuyorum balkonuma kapalı havalandirip yeniden dolduruyorum
Cerenglr Belginylmz tşkler Allah analı babalı sağlıkla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin inşallah bu arada ☺️
Zeyasln Cerenglr annanemler ayda bir yaparlardı annem saldı artık yapmıyor yastıklar taş gibi oldu asla yatılmıyor yorgan belki ayda 1 re gerek yok ama yastık mutlaka havalandırılmalı çocuklar çok terliyor çünkü
tugcesakzci Cerenglr babaannem yapmış bi d’de beşiğine koyduk bakalım bazı doktorlar da tavsiye ediyorlar
Cerenglr tugcesakzci benimde annem yapmak istiyor ama emin olamamıştım bakalım hem burda sizin fikirlerinizle ve deneyimlerinizle hemde doktora sorarak kullanım yapabilirim belki ☺️
Cerenglr tugcesakzci ayy sağlıkla kucağına al inşallah canım benim çok güzel geçer doğumun inşallah rabbim yardımcın olsun ☺️🤭🥰 doğum hikayenizde bekleriz o zaman 🤭
likesah Cerenglr yatagi bilemiyorum tartismali bir konu ama bebeklere 2 yasina kadar yorgan yastik battaniye vs kullanilmamasi gerekiyor.