MorKelebek54 Betulesma biz Alparslan ismine karar verdik bence basbug ismi cok fazla agir anlamini da bilmiyorum ama ilk defa duydum valla acaba yanlis yazildi da ben mk yanlis okuyorum dedim yorumlara baktim doğru yazmissin. Yani bence ne sen ne esim birbirinizin soyledigi isimleri begenmediyseniz ikinizin ortak begendigi ismi koyun. Mesela ben deniz ya da atlas ismini istedim ama esim istemedi, esimde fatih ismini felan onerdi o da benim hosuma gitmedi birbirimizin soyledigi isimleri begenmeyince ben Alparslan ismini soyledim ki hic ciddi bi sekilde bile demedim laf arasinda bu isim nasil dedim bu guzelmis dedi agzini alistirir gibi soyledi Alparslan felan diye bi kac hafta gecti aradan isim konusjnu da konusmamistik sordum Alparslan ismini begenmistik dedim onu mu koycaz diye sordum ikimizde begendik Alparslan ismi olsun dedi o sekilde karar verdik. Bence esinin dedigi olmuyosa senin de olmasin senin dedigin olmuyosa onun da dedigi olmasin baska isim koyun. Senin istemedigin bi isim konulcagina baska isim konulsun çocuğa daha iyi bence esine bu sekidle guzel dille anlat ikimizinde istedigi olmasin ortak isim begenelim o olsun de
Betulesma MorKelebek54 Alparslan’a da okeyledim başbuğdan daha iyidir diye ama Kayra ismi olsun da istiyorum 🥲
elmaelmaelma Bebiş hilal bıyıkla doğmaz inşallah 😂 Şaka bir yana ben de milliyetçi bir insanım ama başbuğ çok ağır kalır. Ayrıca o isim değil sıfat normalde… Alparslan dışında başka Türk isimleri de önerebilirsiniz. Göktuğ, aybars, Barlas, Gökalp, toygar vs.
Betulesma elmaelmaelma ayaahahaha ay sormayın 😅😅 goktug ismini de çok beğeniyorum onunda söyledim yok dedi alphan ismi de söyledim yok diyo
MorKelebek54 Betulesma Alparslan kayra koyun o zaman cok da guzel uydu bence hemde icinde kalmamis olur tabi biraz uzun bi isim oluyo ama bence cok guzel uydu
GlyEylul Betulesma kız sen o işi hala halletmedin mi😂 Göktuğ iyi bak ben de oğlum olursa Göktuğ Ege koyucam 😊 Ege’yi eşim istedi Göktuğu ben 😂
Betulesma Şimdi misafirlerim vardı gittiler onlarda sizin dediğiniz gibi dediler söylediler eşime ve Alparslan güzel isim o olabilir Kayra da aynı şekilde
Betulesma GlyEylul yok kız halledemedim daha tartışıyoruz sinirleniyorum isim konusunda ne güzel eşleriniz normal isimler koyuyor bide bizimki 🤦🏼♀️
Betulesma GlyEylul ya hahahahah kız ne yapalım bebisle oynuyoruz hareketli maşallah siz neler yapıyorsunuz 😂
Uydurbisey Betulesma başbuğ bana da çok ağır geldi ülkücüler genelde Kutay da koyuyor bence Kutay alplaslan alperen isimleri de güzel.