Tinii_minii_mom Kızlar sezeryan tarihi gelmeden nişan vs gelir ise ne yapıyorsunuz. zorunlu sezeryan bu arada. Ya da bebek kanala girdiyse nişan geldiyse falan hemen sezeryana mı alınıyor
Habibe_ Tinii_minii_mom benim 37 de nişan geldi sancım yoktu 1 hafta sonra su sızıntım oldu o şekilde sezeryanım oldu ,yani nişan gelince direk doğum olmayabiliyor 1 saat olanda var 1 hafta sonrada benim gibi canım
Caglaaats Evet canım nişanın geldi mi doktorunu ara özelse zaten hemen gelmeyecek biraz vakti Olacak o sıra hastaneye yatışın yapılır sonrasında sezeryana alınırsın benim de 31 Ocak sezeryan günüm erken gelmek isterse süreç bu şekilde ilerleyecek 🫣
Tinii_minii_mom Caglaaats evet canım özeldeyim. 36. Haftadayım yakın zamanda sezeryan olcam ama ondan önce nişan falan gelir diye çok korkuyorum genelde 37de falan nişanı gelen çok burada o sebeple. O zaman nişan sancı hissedersem doktora söylüyorum hastaneye gidiyorum öyle mi hemen sezeryan yapması gerekmez mi? Açıklık vs çok olmadan
Tinii_minii_mom Habibe_ aa nasıl anlamamız gerekiyor onu canım peki? Su gelmediği sürece sorun yok o zaman öyle mi
Habibe_ Tinii_minii_mom evet su ve sancı yoksa sıkıntı yok canım,zaten nişan afedersin böyle sümüksü akıntı kalıp gibi birden peçeteye geldi
Habibe_ Tinii_minii_mom ahhaha Allah seni benimde tuvalettte geldi canım merak etme 🤣 kendimi silerken peçeteye geldi bide öyle önemli birşey değil yani sadece doğumun habercisi o kadar 🤣
Tinii_minii_mom Habibe_ hahah kendiliğinden tuvalete düşmez demi o zaman😂 ay ne bileyim akıntı gördüğümde bile birkaç kez bakıyorum nişan mı diye😂
Habibe_ Tinii_minii_mom baktığında direk anlarsın zaten canım normal akıntı gibi değil, rengi hafif pempemsi ve kahverengimsi karışık 🤣