Nurgul42 Midem hic bulanmadi digerlerindeki gibi 9.haftadan sonra gogus hassasiyetimde azaldi halsizligimde bitti o yuzden kalbi falan mi durdu diye cok korktum
Nurgul42 Ebruli_34 sizin ilgilendirdigini pek zannetmiyorum mantikli postlar istiyorsaniz onlara girip okuyun burda okumaya vakit harcamayin lutfen…
Busra_27_34_ Nurgul42 aynen bende ya ne mide bulantısı ne kusma ne ağrı ne sızı kızımda ki gibi değil asla çok rahat bende korktum bugün gayet sağlıklı dedi sevindim içim rahatladi 🤗🥰
deryaa_milena Serapjjj Ben de o kadar yazdım diğer postlara kimse cevap vermiyor tahminde bulunacak olan var mı 😂 10 haftalık bu arada 😊
Nurgul42 Busra_27_34_ e alamayalim iste ne guzel😅saka bi yana yuksek olunca zeka geriligi,erken dogum,düşük falan olurmus
Busra_27_34_ Nurgul42 evet biliyorum bu yüzden bir zorunlu kürtajım var kızımda bişey olmadı elhamdülillah bunda da olmaz Allah’ın izniyle 🥰iyi düşünelim iyi olsun 🥰
deryaa_milena Serapjjj çok teşekkür ederim herkes erkek dedi şimdiye kadar bakalım cinsiyeti ne olacak 😀