Nazd1 Kızlar kilolarla başım beladaaaa yani aynaya bakıyorum kilo almamış gibiyim elbette aldım ama öyle tartıda gözüktüğü gibi gözükmüyor aynada ne yapcaz böyle siz kaç kilo aldınız nasıl hissediyorsunuz 🤦🏼♀️
ebrarmom08 Nazd1 10 gün içinde 70.5 dan 72.5 olmuşum 😟 26 haftalığım 61 le hamile kaldım 72.5 olduk şuan daha da alırım muhtemelen
br2023 Nazd1 😂kilo da veremiyom sknti olmasn diye fln doğumdan sonra hemen korse kullanrm umarm o iyi gelir 😑
Nazd1 ebrarmom08 ben daha 15+2 yim ve 7-8 civarında kilo aldım ama ben çok zayıf hamile kaldım ondan mıdır acaba diye düşünüyorum. Aynaya bakıyorum sadece biraz totoya gitmiş ve göbeğim 4 aya dayanmış gibi değilde daha büyük 🤦🏼♀️
Mavi6 Nazd1 dikkat et canım ilerde daha çok kilo alınıyor ağrıların çok olur senin için zor olur ondan diyorum
Nazd1 Anneoluyorumm00 aaa sen benim bi arkadaşım gibisin 6buçuk aylık hamile benden zayıf. Ben 4 ay olmak üzeri ama alıyorumda alıyorım. Korkma bişey olmaz kusan hamilelerde çok sık karşılaşılan bi durum ben hiç kusmadım mide bulantısı yoktu yedim durdum🙄
Anneoluyorumm00 Nazd1 ondan o zaman canım benim hep bulantım vardı yeni biraz azaldı ilk hamileliğimde de 10 kilo vermiştim onda dahada kusuyordum afedersin ondan yani aynen bulantı olunca insanın hiç bişey yiyesi yok inan ki
Ebrar_65 Nazd1 15 haftadayım 5 kilo eksiğim var mide bulantısı fazla yok ama midem birşey almıyor iştahım kapandı sanki
ahsenneslii Nazd1 valla ben 19 haftama giricem 2 kilo aldım oda 3 günde oldu birşey de yemiyorum sanırım bu vitaminler aldırıyor bana