Merhaba kızlar, sizlere aniden olan pozitif sezaryenimden bahsetmek istiyorum ki aklınızda korku varsa geçsin diye çünkü beni çok korkuttular. İlk başta her şey normaldi kontrole gidiyor geliyorduk kontrollerimiz sıklaşmıştı. Cuma günü gittiğimizde her şey normal salı günü gelin demişti. Salı günü olduğunda eşim annem kontrol için yola çıktık tabi her şeycikler normal müzik eşliğinde gidiyoruz. Hastaneye vardık nts ye girdim doktorun yanına gittik. Doktor baktı suyun yok dedi nasıl yok ya sürekli su içiyorum ben dedim tabi şaşkınlıkla doktor gülümsedi öyle bir şey değil plazentan yaşlanmış artık su üretmiyor dedi acil altı buçukta ameliyat dedi ne ameliyat mı diye bir tepki vardı doktorda korktu tabi. Hazır değil misin dedi yok hazırım valizlerim arabada dedim hemen yemek ye sonra hiç bir şey yememen gerekiyor dedi. Tamam dedim hemen işlemleri başlattık benim stresten midem bulandı hiç bir şey istemiyor canım. Neyse çıktık yola bir optimuma uğradık 😁 oradan döner yemeğe gittim (tabi yaptığın doğru değildi doktorumunda haberi yoktu anestezi doktoru bilse bir saat sonra alırdı ameliyata ) sonra evime geldim hemen ortalık topladım oğlumla son kez duş aldık 💜 sonra yola çıktık izmir medicana da doğum yaptım ben kızlar. Ne belden vurulan iğne acıtıyor ne de sonda acıtıyor beni çok korkutmuşlardı hatta anestezi doktoruma dedim korkuyorum iğneden hayır dedi aşama aşama her şeyi anlattı ve doğum başladı. Oğlum doğduğunda hiç ağlamadı bir terslik olduğunu anladım su yutmuştu oksijen çadırına götürdüler iki saat sonra yanımıza geldi paşam şimdi üç aylığız kızlar herkesin sağlıkla evladı kucağına alması dileğiyle 🥰🤲🏻🐣