Deletedmom_85 umrumdadegil Ahahah doktorda sikintii yani bakan o 😄 olması gerektiği için be aman kim kime meraklı sanki dimi
Deletedmom_85 umrumdadegil 38 de dedi kuzucum bende hix koeku morku hak getire bi an once yapsin istiyorum bakalim normale uygun muyum😄
umrumdadegil Deletedmom_85 kız korkacak hiç bişey yok zaten o kadar kötü bişey olsa sürekli parmaklatabilir miyim kendimi🤣🤣
umrumdadegil Deletedmom_85 anlamadım bende bişey demek istemiyorum onlara 🤣🤣 doktorlarının eli mi büyük ne 🤣
xhbgns umrumdadegil Haftaya 36 küsur oluyoruz 37deki muayeneden sonra netleşecek ama biliyosun 38-39 maks benim de aşko mecbur😂 fazla bekletmeyecek şükürler olsun ki 😂 bir bakmışsın 37de doğurmuşum hdldjdld Ay sağlıkla tek nefeste doğuralım amiiiğğn 🙏🏻🙏🏻
umrumdadegil xhbgns hadi inşallah sağlıkla gelsinler bebişkolar😍 benimkini de fazla bekletmeyecek bakalım 😂 aminnnnnn
Kahraman88 Deletedmom_85 Merhaba ne zaman nst ye giriliyor benim 34 bitiyor cuma ama hiç ntsye girmedim
Deletedmom_85 Kahraman88 Merhaba, ya o konu şöyle Doktoruna göre degisiyormus bazi doktor 34 den 36dan sonra nstye sokuyormus. Benimki 32 de nstye soktu mesela
xhbgns umrumdadegil Ay benim saçma şekilde sanki fıtığım varmış gibi belim ağrımaya başladı hafif hafif sadece bacaklarım tutmuyo resmen bi de mide bulantım var saçma şekilde 😢 doğursak da artık geçse şunlar 😭 Senin baskı var mı