Deletedmom_85 Hellüü👋🏻 nasılsınız canımlar ne var ne yok nasil gidiyor? Gün alanlar heyecanlı olanlar neredesiniz bakalım. Bizim suanlik normal gözüktüğü icin gün yok. spontane takılıyoruz 🤠 Bebislerin isimleri belli mi gelene geçene fikir olsun. Neler hissediyorsunuz şubat anneleri az kaldı 🥹 ben çokça heyecanlıyım yıllardır hayalini kurduğum şeyi yaşamama çok az kaldı bende anne olacağım inşallah. Rabbım isteyen bekleyen herkese nasip etsin hep dualarımdasınız. 💜
umaydurununannesi Deletedmom_85 35+3 um bugun 100 gorduk sancılarda ama duzenlı degıldı haftaya sezeryan gunu verıcek bakalım agrılarla mucadele
eylmz Deletedmom_85 36+2 deyiz bir an önce doğsun istiyorum ilk gebelik, normal doğum şeklinde ilerliyoruz ne zaman nasıl olacağını bilmediğim içinde tedirginim..karmakarışık duygular
Deletedmom_85 umaydurununannesi Bende 35+5im perşembe günü 36 oluyorum inşallah bakalım bizim nst nasil çıkacak merak etmiyor değilim. Siz mi sezaryen olmak istediniz?
Deletedmom_85 eylmz Doktorunuz çatı muayenesini ne zaman yapacak veya yaptı mı? İnşallah gonlumuzdeki nasip olur bende normal istiyorum ama bakalım nasip
umaydurununannesi Deletedmom_85 hayır benım kızım makat gelıstı 2.5 yıl once sezeryan oldum o yuzden bana kalsa normal dogurrum
Kahraman88 Deletedmom_85 Merhaba ne zaman nst ye giriliyor benim 34 bitiyor cuma ama hiç ntsye girmedim
Deletedmom_85 MomsE Son haftalar hiç geçmiyor ya onu anladım gebeliğimin 32li haftalarına kadar nasil geldim bilmiyorum 32den sonrası geçmiyor sanki şuan 35+5im. Bende ağzımdan yanlış bir şey çıkacak da imtihan olacağım diye korkuyorum o yüzden ne kadar erken gelmesini, zamanın hızlıca geçmesini istesem de vaktinde gelsin diyorum napayim 🥲
eylmz Deletedmom_85 hayır daha yapmadı, perşembe günü randevum var ama yine yapacağını sanmıyorum ve hiç nst ye bağlanmadım daha 🙊
Esineda Deletedmom_85 benim Dr 37 haftada yapacağım dedi çatı muayenesi ama heyecanla bekliyorum bakalım ne diyecek
Deletedmom_85 Literary2508 39 dan sonrasına gün vermiş yani doktorunuz gayet güzel bir hafta sağlıkla kavuşunca inşallah. Miraç ismi de güzel ismiyle yaşasın küçük bey
Liya7- Literary2508 37 Haftalıkken mi sezaryen olacaksınız erken doğum olmuyor mu öyle bilgi verir misiniz
Nurs21 Literary2508 bizde planlı sezaryenle 12 şubata gün verdi doktorum ismimiz de aynı Miraç olucak kısmetse 🥰🙏 hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Deletedmom_85 eylmz Aa sahi mi? Bazi doktorlar 36dan sonra nstye sokuyor gerçekten. bizimki 32 de başladı sokmaya 😄 belki 38 de yapar benim doktorum 38de yaparım demişti o zamana kadar kendi gelmezse tabi eheh
Sevgi1312 35+5 im sezeryan olacak 3. Bebiş geliyor gün almak istiyorum artık ama bilmiyorum verir mi doktorummm artık cok ama cok zorlanıyorum
Deletedmom_85 Sevgi1312 Ay maşallah subhaballah sağlıkla gelsin bebis. Ayni haftadaymısiz bu arada sizinde mi sat 18 mayıs? 🤭
MomsE Deletedmom_85 ay evet vaktinde gelsinler inşallah 🤲🏻💙 gerçekten bu zamana nasıl geldim hiç anlamadım son haftalar geçmiyor 🤭
eylmz Deletedmom_85 37 veya 38 de çatı muayenesi yapıp nst ister diye düşünüyorum hayırlısı olsun hakkımızda
Anzilha 36+5 çok kasılmam ,bel ağrısı ,alt tarafta ağrım var.Halsizlikten geberiyorum, yokluyor diyorum herhalde.Bende 37de gelsin istiyorum.Yatıyorum 7haftadır erken doğum riskinden dolayı 😞
Deletedmom_85 Anzilha Ay yatma işi daha da zorluyor insani bence ya Allah sağlıkla kavuştursun. Az kalmış sizin ama normal mi sezaryen mi olacaksınız?