Delidolu Kızlar Kızım 3 buçuk yaşında ağrı kesici taylol"un hepsini icmiş bı kaşık tek bırakmış zehirlenme olurmu Hastane bize uzak eşim daha işte çok korkuyorum ????,🤢🤢
fthnf_ Delidolu hastaneye gidemeyecekseniz 112 arayın hemen, durumu anlatın mutlaka ilgilenirler. Ambulans ile gidersiniz
Beybitooo Delidolu ay ben kızım macun yediğinde kusturmustum ama bilmiyorum böyle bi durumda ne yapılır üstte kalsın
Sermec27 Delidolu bence mutlaka acile goturmen lazım fazlaca almış dozunu normalde ne kadar içmesi gerekiyor
Beybitooo Delidolu siz kusturmayın ilaç durumlarında kusturma yapmayın diyorlar inşallah bişey olmaz yinede ambulansı arayın durumu anlatın sorun yardımcı olurlar
Nalinnn14 Delidolu ambulans çağırıp hastaneye götürün hemen etki etmeyebilir böyle bi durumda gözetim altında olması lazım
Nazli2_ Delidolu canım çocuğun ilaç bitirmiş ne demek bir şey olur mu sence hastane uzak gidemem diye bir şey mi var ambulansı ara git çok kötü sonuçlara yol açabilir
Toprakksx1 Delidolu ambulans ı ara durumu bildir gidemez durumda iseniz yönlendirirler sarımsaklı yoğurt ver kusturabilirsen kustur çok geçmiş olsun 🥺
pilateslover Delidolu tam dolu muydu şurup, kesinlikle bir sağlık kuruluşuyla iletişime geçin arayın en azından
1anne3bebe Delidolu ambulansı arayın. Çocugun oral alımını kesin. Derhal donanımlı bir hastaneye başvurun.
LamiyaCetinkaya Delidolu kesinlikle acile gitmeniz lazım, ciddi bir komplikasyon oluşmadan müdahale edilmesi lazım.