dilek4606 Kızlar adetime 3 gün var cuma günü beta hcg 108,7 bugün de baktırdım 301,7 sizce nasıl artışı gebeyim diyebilirmiyim bazen kimyasal falan oluyormuş bazende adet dönemi Rahime tutunamayıp düşebiliyorumuş sürekli bel ve kasık ağrılarım var.
Baysalli dilek4606 benim de aynıydı canım 108 di adete 3 gün kala şu anda 6+1 haftalık oldu geçen cuma keseyi de gördük.Hayirli olsun inşallah 😊
GizemAkar Canım kimyasal olabilir dikkat et doktoruna bi danış derim ben geçirdim rabbim kimseye yasatmasın
dilek4606 Ne gibi belirtiler GizemAkar ne gibi belirtiler oluyor kimyasalda çok korkuyorum öyle bir şey olur diye bilgi verebilirmisiniz acaba
Bts Gebe çıkmış muhtemelen 3 hafta felandır hayırlı olsunn inşallah adetten sonra yine kan tahlil felan yaptırın dikkatli olan sonra kadın doguma gidersiniz 2 hafta sonra felan keseye felan bakar hemen kötü düşünmeye gerek yok daha adet olmamıssınız değerleriniz normal Allah yardım etsin hayırlısıyla güzel sonuçlar alırsınız insallah ama dediğim gibi hemen kötü düşünmeye gerek yok
Baysalli dilek4606 5+6 da gördük üst ultrasonla devlet Hastanesi'nde kizimda özele gitmiştim o haftalarda kalp atışını da duymuştuk