Kbrabcelik 3 cm açıklığım var doktor sancılar düzensiz eve git çoğalınca gelirsin dedi. 5 cm olduğunda epidural takılacak ama 5i geçerse takamayız dedi. Ne yapacağım nasıl anlayacağım 🥲
_Hulya7106 Kbrabcelik ne güzel bu 3 cm açıklık için birşey yaptınız mı hastaneye gitmedne yoksa kendiliğinden mi olmuş ay 😂
_Hulya7106 Kbrabcelik en çok istedıgım kontrole gittiğimde son haftalarda doktorumun açıklık şu demesi😂🤲🏻0 açıklık olmadan dönmek istemiyorum amin
Kbrabcelik gtoptasss yeni ölçmeye başladım şimdi ama uzun değil. Doktor sancıların düzensiz 3 cm olmasını beklemiyordum dedi zaten
Kbrabcelik _Hulya7106 hahahah vallahi ben yerimde durmuyordum, sadece gerçekten sürekli bi yürüme isteği geliyordu. Benim daha 37. Hafta bu arada
_Hulya7106 Kbrabcelik ay maşallah sana ya evin içinde mi yürüyorsun napıyorsun malum hava şartları donduruyor beni adım atamıyorum 😂 taktik Verde bende deneyim gerçi 29+2 henüz ama olsun korkuyorum doğumdan kontrolde açıklık olsun yeter dksksjs
_Hulya7106 Kbrabcelik ayy doğurdun mu kız allahımmm darısı bana olsun inşallah nasıl geçti kısa bi özet geç kurbaneeee 😂 nasıl çıkardın korkudan ölüyom vallahi zaman daraldıkça az tavsiye ver baciko gözün aydın bu arada sağlıkla sıhhatle huzurla büyüt inşallah 🩵😌😍