B1cnm kızlar tül perdelerinizi nasıl yıkıyorsunuz benim daha yeni ilk yıkıycam bunun bir aşaması varmı makine çeker mi bozarmı diye endişeleniyorum eşimin ailesi yeni perde 6 ay yıkanmaz diyolar bende hiç böyle bişe duymadım
Begovicka B1cnm ben tulu yaptirdigim yere sormustum, yillardir o sekilde yikiyorum. 0 derecede 30 dklik kisa programda yikamami soylemisti. Ama hepsi farkli oldugu icin sormakta fayda goruyorum
mervemurat16 B1cnm ben 1 sene sonra yıkadım perdemi kısa programda 30 dk yıkadım hemen astım kırışma vs olmadı
Yasmiyy B1cnm 30 derece de perde kısmı var bende onda yıkadım zaten perde genel de 30 derece oluyormuş canım
cokbilmismom B1cnm yumusatici yapısını değiştiriyor tülleri sarkıtıyor ben kullanmıyorum, şimdiki sıvı deterjanlar zaten yumuşatıcı gibi koku veriyor. Benim astımım var ekstra yumoş koyarsam evde günlerce nefes alınmıyor.
gencbir_anne Beyazlar deterjanı ve yumoş koyuyorum 30 derece 400 devirde 1 buçuk saat yıkıyorum hep hiç bir sorun yaşamadım yumoşsuz olmaz bence ya mis gibi kokuyor koyunca