Asure123 Herkes karın sertliği anormal diyor. (Sancı veya yalancı sancı vs) ama benim hamilelikte baştan beri karnım hep sert taş gibi🤔 çok şükür de sağlıklıyız. Ben anlamadım bu işi
Tugcemiss- Asure123 benimde karnım sert oluyor bebeğin kemiğini hissediyorum sanki ama bi sakıncası yok nst bağlandım 2 haftadır sancı da sıfır Doktor normal dedi sertleşmesi
Haticeburak06 Asure123 valla 21 haftaya girdim bugün gün boyu benimde böyle öncedende ara ara olurdu ben yemek yiyp su içince hafiflediğini gördüm bide zaten büyüdükçe sertleşmesi normal
tugcesakzci Asure123 karnınızın tamamı sertse eğer rahim kasılması yaşıyor olabilirsiniz doktorum bana bu yüzden magnezyum başlamıştı. Ama karnınınız sağ tarafı ise mesela bebek olabilir kaç haftalıksınız
tugcesakzci _Tazeanne 1 tane alıyorum yatmadan. Gün içerisinde bir tane sade maden suyu ve bir tane de muz yiyorum yüksek magnezyum içerdikleri için
tugcesakzci Asure123 16. Haftadan beri yaşıyorum ve o zamandan itibaren kullanıyorum doktorunuz bir öneride bulunmadı mı? Karın sertleşmeleri kasılma olarak geçer ve magnezyumla hafifletilebilir sadece
Asure123 tugcesakzci aslında ben herkesin karnı böyle sanıyordum🙈 o yüzden sorma gereği duymamıştım. Ama bir dahakine soracağım, geç oldu ama😅 magnezyum eksikliği olsa bacağıma falan da kramp girerdi diye düşünüyorum. Ama hiç olmadı şükür
_Tazeanne tugcesakzci ya benimde karnım dokununca hep sert gergin bazen yumuşak olur ama hamile kaldığımdan beri böyle şu an 26+1 haftalığım doktorum bacak ağrılarımdan dolayı magnezyumu günde 2 taneye çıkardı Magnorm kullanıyorum siz hangisini alıyorsunuz iyi geliyor mu sertleşemeye
tugcesakzci _Tazeanne benim iyi geliyor ben microbon k kullanıyorum. Kalsiyum desteği de mevcut içerisinde
tugcesakzci Asure123 herkeste farklı olabiliyor canım bende hiç bacak krampı olmadı mesela nerdeyse hep bel sırt krampları ve karın kasılması oldu
Tinii_minii_mom Bence sertlikten sertliğe fark ediyor. Benimde nst sırasında bile sertleşmem oldu nst ye yansımadı. Sertleşmeninde türleri var ben aylardır hangisi kasılma hangisi bebek anlayamadım