inarches Kızlar büyükler hep derler ki hamilelikte mideniz yanıyorsa bebeğin saçları uzuyor sizce bu doğru mu doğum yapmış arkadaşlardan tecrübeleri alalım:)
mervemurat16 inarches benimde midem aşırı yanıyor doktorum bebek saçlı dedi.Şimdi doğum pozisyonunda ama gene yanıyor birazda yediklerimizle alakalı bu durum mide asidini etkileyen çok şey var
cokbilmismom inarches alakası yok tabi ki de 😂😂 büyükler o kadar çok hurafe uydurmuş ki mantıkla bilimle alakası olmayan 😂
inarches mervemurat16 ultrasonda bebişin saçlı olduğu anlaşılıyor mu acaba gerçekten ona göre birdahakine bende sorayım🙈😄Siz kaç haftalıksınız?
Mommm52 Bence bebeğin mideye baskısından dolayı oluyo saçla ilgili olduğunu düşünmüyorum çünkü ne zaman mideme yakın bir yerde olsa yanma hissi oluyor
inarches Mommm52 Bende açıkcası ilgisi olduğunu düşünmüyorum ama eskiler neden öyle demişler anlamış değilim☹️
mervemurat16 inarches 38+1 im bizimki genelde arkası dönük olduğu için doktor 36 dan sonra falan hep saçlı bebek demeye başladı
mervemurat16 minikkelebek_ yok ultrasonda gördü saçının olduğunu özellikle 36 dan sonra net bir şekilde hep saçlı bebek olduğunu söyledi zaten mide yanmam aşırı benim
__anne__ Bence ilgisi yok ya. Kızımda da çok midem yanıyordu. Kızım kel denecek kadar saçsız doğdu.simdi oğlumu bekliyoruz Şubat’ta. Ve midemde ejderha var sanki. Fark ettim ki salçalı domatesli yemekler daha çok yakıyor. Ama her gece midem kesin yanıyor
inarches Şimdi internette kağan hocanın bir videosunu izledim mide yanmasıyla yada bulanmasıyla bebeğin saçlı olmasının hiç bir ilgisi yok demiş.Ve ultrasonda bebişlerin saçları görünüyormuş bende sorcam doktoruma birdahaki gidişimde 🙈😄