Gfbbb Merhaba hanımlar 14+3 haftalık hamileyim bugün doktorumuz %98 erkek dedi ama kesin net emin olamadı böyle deyipte sonra cinsiyet değişikliği öğrenen var mı?
Hilalakcay3401 Gfbbb ben 12. Hafta erkek dendi 16. Hafta kız dendi renkli ultrasona kadar bişey alma bebişe renkli ultrasonda cınsıyetı degısen bıle var yanılma payı oluyo ☺️
EbruKrhn Gfbbb bana da %90 kız denmişti 17. Haftada erkek olduğunu öğrendm. Ablam da aynı %100 erkek demişti doktor sonra kız olduğunu öğrendi💕 hemen hazırlık yapmayın bekleyin 😊
Emell Gfbbb 0vay anasına ne garip dr lar varmis. Bana 2 gebeligimdede 12.haftada erkek.fenildi. hatta polisini ben de gördü.. gayet net ayan beyan gorunuyo.degisecek bi durum yok ama herkes bisey yaşamış.bilemedim
Aienma Gfbbb bana 12 hastalıkken koz dedi 14 haftalıkken erkek olduğunu söyledi başka bi doktor dur bakalım bi daha gidecem
Aysehuli Gfbbb ilk haftalarda erkek denir genelde plasenta uzantısı bile erkek gibi görünür 15 16.haftada kesin cinsiyet söylerler 😊
Sitionline Hilalakcay3401 teşekkürler bnde bekleyim O zamn netleşsin iyice o kesindir dimi değişmez artık. Ben cinsiyet partisi yapcam da bekliyorum biraz daha kesin sonucu
Hilalakcay3401 Sitionline detaylı ultrasonda yanılma payı olmaz canım ben o vakte kadar hıcbısey almadım nolur nolmaz dıye ☺️
HaticeElmas Gfbbb bizede 12 haftalıkken erkek dedi her gittğmde erkek dediler sonra 4 ayıma girdim doktorum kız dedi 😊
Sitionline Hilalakcay3401 tamam bende bekleyim ozamn ya bu kadar durdum artık ne yapayım sonra rezil olmaktansa :)) yüksek ihtimal dedi ama yine de belli olmaz doktorların işi 😁