Snnsn Ceydametee ayrıca alttaki silik çıkmasına rağmen kan negatif ama saatler sonra çıktı ki normalde asla çıkmazdı
ffckizannesi Burcu0625 üzülme 48 saat sonra bidaha ver . Biraz düşük gelmiş ikinci değer ama yine de kötü değil %60 a yakın bu da iyidir . 48 saat sonra ver 2 günde bir artışa bakmak gerekiyor
Burcu0625 ffckizannesi bugun ne olur ne olmaz herzaman gittiğim kadın doğuma gittim alttan baktı rahim kalınlaşmış ama kese felan yok tüplerde de yok bir şey kan aldılar sonuç çıkmış 91 e düşmüş kimyasal gebelik olabilir
ffckizannesi Burcu0625 peki kan verdiğim hastahane mi aynı lab mı yani bilemedim ben bi iki kez daha kan verdikten sonra yorum yapardım kendimce
Burcu0625 ffckizannesi hayır ilk iki kanı bana yakın olan acilde verdim 3. Yu de kadın Hastanesi’nde verdim yarın yine vericem kadın hastanesinde bakalım pazartesi günü randevu aldım ama pek ümitli değilim dua et
ffckizannesi Burcu0625 farklı yerlerde vermenin etkisi de olabilir . Diğerini de yine son verdiğinizde verin inş iki katı olur