Deryadenizka 30+1 olduk bugün kızımla ve doğum yaklaştıkça çok korkuyorum 19 yaşındayım nasl dogum yapıcam diye strese girdim
Hullaaa Deryadenizka Rabbim kolaylığını veriyor canım ne kadar korksakta zamanı geldiğinde doğuyor. Kucağına aldığında ağrılarını bile unutacaksın .
Hbsanneoluyo Deryadenizka benimde korkularım başladı cnm Kabus bile görüyorum çocuk ağlıyor susturamıyorum elim ayağıma dolaşıyor İnşlh geçer korkular ilk zamanlar annem kalacak yanımda oyüzden rahatım biraz
Elifaaksoyy Deryadenizka Benimde ilk gebeliğim ve kızım olucak rabbimin izniyle 30 olmaya 2 gün kaldı 🥰 Doğumu hiç düşünmüyorum yani kendimi eğer oraya odaklarsam biliyorum ki aşırı bir korku oluşacak bu yüzden akışına bırakmak zamanı geldiğinde herşeye güçlü olmam gerektiğini düşünüyorum çünkü her nekadar korksamda Doğumdan kaçamam bu yüzden akışına bırakmak daha güzel ☺️
Busra37 Bende 29.haftama giricem baştayken yoktu ama şimdi doğum korkularım olmaya başladı sürekli kendini sakinleştir bişey olmıcak çok kolay olucak diye Allah sığın dua et
Deryadenizka Hbsanneoluyo aynen canm bugün rüya gördüm yatak odasındaydım bir anda su gelmeye başladı sonra da kan hemen ardından da cocugun kafası cıktı tek başımaydım telefonu tam elime aldım yere yıkıldım cocuk doğdu ama bi anda yok oldu.. Stresten herhalde böyle rüyalar
Deryadenizka Bo25 lise sonda tanıştık 10 senelik komşumuzun akrabasıydı beni gördü orda haber yollamış tanışalım diye liseyi bitirdim istendi faln üniversteyide kazandım ama gitmedim 18 e girmem beklendi evlendik öyle. Şimdi 1 seneyi geçti evleneli
Bo25 Deryadenizka valla ben üni bitirdi. 3.4 yıl.sonra evlendim o yaşlarda mümkün değil..ben istesem ailem vermez
Deryadenizka Bo25 bende düşünmüyordum ama bana çok ilgi göstermişti etkilendim.. Siz kaç yaşındasınız
Balkiz Deryadenizka yaa ne kadar küçüksün 🙂 ben o yaşta sevgilimle günümü gün ediyordum 🤭 yaşına da bağlı olarak doğumu gözünde büyütmen çok normal ama sen doğuma odaklanma bebeğine odaklan. Normal ya da sezaryen o bi şekilde doğuyor merak etme
Deryadenizka Balkiz inşallah kolay doğum yaparım hiç dikişsiz normal dogum yapanlar varmış benimde öyle olur inşallah🤭 çok az kaldı hiç çocuk doğurcegim aklıma gelmezdi şimdi doğsunda sevsem diye gün sayıyorum 🤗ama cok güzel bi duyguymuş
busraozkapyildirim Evlenmek icin veya bebek yapmak icin yasmi onemli ?. Bende 19 yasindayim cok sukir 14+5 grbeyim. 6 aylikda evliyim benimde en buyuk korkum normal dogum ama en cokta. Normal istiyorum bilmiyorum valla
Deryadenizka busraozkapyildirim aynen cnm bende korkuyorum ama ömür boyu karın agrısı acısı çekcegime doğumda olsun acı sonrada bebegimle ilgileniyim. Zaten normal dogmda sadece dogum anında çekiyomuşsun sezeryan da hissetmiyomuşsun ama onun da sonrası acıymış
Melisa_Lila Deryadenizka 🙄 bende 20 yasındayım 34 haftalıgım bende dogumdan sonra napıcam diye düşünüyorum zaten esim bebek gibi 😁 koltuk baskösesine kurulur ben napıcam onu düşünüyorum