meva_apo25 Karbonatla cinsiyeti belli olanlar deneyebilir mi doğru mu acaba test bizde yapalım cinsiyeti belli olmayanlar olarak 🥰
Asyaeylul2816 meva_apo25 2kızımda yapmıştım köpürmemişti bunda daha bugün sabah yaptım resmen köpük şov oldu ama daha cinsiyet belli değil
Papatya_x meva_apo25 Duymustum ama denemedim bende hiç cinsiyeti öğrenemedm bende daha aslı varsa bunu denemek lazım😃
meva_apo25 Mervekus2402 2kaşık idrar ve iki kaşık karbonat karıştırılıyormuş eğer köpürür de erkek tepkime olmazsa kızmış
Asyaeylul2816 Papatya_x evet ilk idrarla diye bliyorum 1tatlı kaşığı karbonatın üstüne idrarınızı döküyorsunuz eğer köpürmezse kız kola gibi köpürürdür erkekmiş
Asyaeylul2816 Tulin41 evet benim kızlarımda da köpürme olmadı 3.nünd ecinsiyetinş bilmyorm ama bardağa kola koyarsında köpürür ya öyle köpürdü
5959lap Asyaeylul2816 mrb idrar ne kadar kattınız içine karbonat mıktarı idrar mıktarı ne kadar olmalı
meva_apo25 Yapanlar yazarsa anlarız doğru mu yanlış mı test diye cinsiyeti belli olanlar denerse anlarız 🥰
Hsnsarem-94 meva_apo25 kızlar ben denedim gerçekten kizim da kopurmedi aynı anda görümcem yaptı onun ki çok aşırı köpürdü oğlu oldu bence hurafe dersiniz belki ama ben denedim biDe tuttu
Asyaeylul2816 Hsnsarem-94 ya hadi inşallah bende de tutar ilk iki kızımda köpürmedi 3.gebeliğim baya kola gibi köpürdü ama cinsiyeti henüz bilmyorm başta sağlıklı ve hayırlısı olmak üzere erkek olursa daha mutlu olurum🥰
Asyaeylul2816 Tulin41 ay inşallah hayırlısı sağlıklısı olsun farklı olursa tabiki daha mutlu olurum 🥰🥰🌸🤲🏼