Hilaldabaan Aybarssmom_ offf en büyük derdim bu yarın bir gün çocuğum doğunca acaba ne yapacağım diye düşünüyorum 😂
Betul-97 Hilaldabaan Sürekli sürekli düşünmekten yoruluyorum eşime soruyorum o da dalga geçiyor benimle. Ne yapayım diyorum kavurma diyor ya da canım tatlı istiyor diyor ne yapayım diyorum baklava diyor. Sonra gülüyor bende diyorum sana yemek yok. Kolay bir şey dese neyse de. Benimde zaten bir günüm bir günüme uymuyor bazen yemek yemiyor meyve-sebze geçiştiriyorum canım yemek istemiyor. Eşimde böyle yapınca hepten yemek yapmak canım istemiyor 😊😊
Hilaldabaan Betul-97 Bende soruyorum farketmez sana hangisi kolay gelirse ay bana kalsa bak aç kalırsın diyorum yapmam hahahahah 😂😂
Aslan4mom Hilaldabaan vallahi ilk hamileliğimde prenses gibiymişim 😥ama ikinci hamileliğim kendimi biraz yorgun hissediyorum çünkü arkasından dondugum 4 yaşında bir oğlum daha var inanın daha önce mutlaka üç çeşit yemek yapardım ama şu anda ortak yemek yapıyorum oğlum da bizimle beraber yesin diye çok nadirdir onun için ayrı pişirdiğim zamanlar yemediğin de o yüzden tek çeşit yapmaya çalışıyorum kendimi yormuyorum temizlik için de 15 günde bir temizlik için biri geliyor arada ben yapıyorum kendinizi çok yormayın canınız istiyorsa o gün de yemek yapmayın dışardan söyleyin arada nazlanın 😄 yemek listesi yazmışsın o zaman bende yazayım mercimek çorbası etli pırasa 🙏🏼
Hilaldabaan Aslan4mom yaaa zaten hasta olunca veya kendimi çok yorgun hissedince gerçekten yapmıyorum ya dışardan ya eşimin ailesinde yiyoruz ama sonra eşim yakınmaya başlıyor mecburen yapıyorum yemeklerimde çok güzel oluyor herkes sever ama ben yapmak istemiyorum zor geliyor tövbe yarabbim çocuğum olunca ne yapacağım diye düşünüyorum 🥹😂
Betul-97 Hilaldabaan Dün yaptım bir çorba bir makarna yeterli 😅😅 Doyduk mu doyduk ben zaten bir tabak yiyince midem bulanıyor eşimde tek yemek yemeyi sevmiyor onun için yiyorum yoksa yemek yemem pek😊😊
Hilaldabaan Tubatgn dimiii kesin öyle olacak valla ayyy inşallah siz gibi olabilirim ya korkuyorum biraz yetemezsem diye🥹
Hilaldabaan Betul-97 yaaa valla ben yemek yemeği inanılmaz seviyorum her şeyi yerim ama yapmaya gelince işler bende değişiyor 😂
Tubatgn Hilaldabaan Bende öyle çok korkuyordum. 40ım çıktı ben tek bakamam diye ağlıyordum. Öyle bir alışıyorsun ki. Gerçi benim oğluma 5 kişide baksak yetemiyoruz. Bazı günler annem geliyor bana. Bende ev yemek işlerini hallediyorum. Anca o şekilde yetişiyor her şey.
sacmalamakizim Hilaldabaan 2 buçuk yaşında bir kızım var, onunla iş yemek yapması zor olmuyor, iş yapmaya hiç üşenmem ama yemek yapmaya çok üşeniyorum. 😃 Menüde: Börülce yemeği, pirinç pilavı, salata, yayla çorbası var. 😍
Hilaldabaan sacmalamakizim ay bu ben bende iş yapmasını çok severim ama konu yemeğe gelince çok zor geliyor oysaki daha kolay 😂