baab1 DURU veya MEVA isimli tanıdığınız varmı huy olarak çok merak ettıgım ıkı isim. (İsimlerin üzerimizdeki etkisine ınanan biriyim)🫣
Susamtohumu2 baab1 kızım Duru çok hassas kibar naif bi kızım var 🧿🙏 komşumun torunu Meva benim kızıma göre daha hareketli ve çok sıkılgan bi çocuk
baab1 Yazmelegi_ yaa ne güzel😍 4 yaşında oğlum duru ismine takmış durumda😅 onu kırmak istemıyorum bende cok begendim ama ismin etkisini cok da merak ettım cevremde hıc duru yok🥰 teşekkür ederim
baab1 ElaEge ay teşekkür ederim 🤩 çok sevindim oğlum duru istiyor erkek cocuktan sonra boyle çıt kırıldım bir kız lazımdı banada😅😅
Yazmelegi_ baab1 rica ederim inşallah onu koyarsınız adı gibi kendi de naif tatlı olur❤️ doğuma ne kadar kaldi
baab1 Yazmelegi_ amin inşallah sağlıcakla kavuşalımda hepimiz 🙏🏻 daha var 22+2 suan mayıs ortası gibi sezaryen olucak🤭 sizin
Prensesannesibir Duru ismi güzel bir tanıdığımın kızının ismi o kadar güzel bir bebek ki hemde güler yüzlü
baab1 Yazmelegi_ ya maşallah 🧿 sizde dogum yapıp burayı terkedemeyenlerdensiniz sanırım🫣 bebiş kızmı erkekmi
baab1 nununundunyasi eşim meva oğlum duruda ısrarcı bense arada kım kazanırsa memnuniyetle karşılıyorum🫣😅🌸 ama duruya bu yorumlardan sonra daha fazla ısındım ya