Endoplazmik Arkadaşlar Ankara Tıp’a gittiğinizde eşler içeri girebildi mi Kalp atışını dinlemek için Bir de ultrason görüntüsü verdiler mi Memnun olduğunuz bir doktor var mı genel olarak Ankara’dan haberi olanların görüşlerini alabilir miyim:)
[silindi] Endoplazmik almıyorlar maalesef eşleri bayanlarin oturduğu yere bile almıyorlar içeriye 2 doğumumu orda yaptım ilki çok iyi dediler 2. Pandemi diye çevrede başka hastanede yoktu kabul eden mecburluktan tecrübesiz asistan dolu asla aynı doktor denk gelmez ozel doktora muayene olmadiginiz sürece görüntüyu ancak ayrıntılı USG de verirler zahmet edip 1 tane 2 doğumumda vasat otesi geçti normal ve sezeryan olarak sikintili bir hastane bana göre 3. Hamileligim de önünden bile geçmiyorum 🤗
MadameNoire Endoplazmik bende Ankara tıpa gidiyorum.. erkekleri almıyorlar fotoğraf çekersin ekrandan kağıt olarak vermiyorlar.. 🌸 herhangi bi doktora takipli değilim her zaman değişiyor çünkü..
Endoplazmik [silindi] hmm şimdi nereye gidiyorsun. Usg de hiç görüntü vermemelerine çok şaşırdım. Hocalara muayene olmayı düşünmedin mi. Şimdi nereye gidiyorsun
[silindi] Endoplazmik o zaman düşünmedim şartlar elverişli değildi yoksa direk hocaya giderdim şuan Mamak devlet Hastanesi’ne gidiyorum 🤗
[silindi] zeynep_0666 evet çok memnunum Tuğrul başar kendisi çok iyidir her gittiğimde USG görüntüsü veriyor veremicegi zaman fotoğraf cekebilirsin diye belirtiyor detaylı bir şekilde anlatıyor muayenede bebekle ilgili durumları benim yönlendirmelerimle çevremde de baya fazla giden oldu ismi forum sitelerinde vs fazlaca geçiyor çok iyi ilgili ve alakali bir doktor kendisi🤗
[silindi] zeynep_0666 kadın doktorlarda iyi sanırım ben gitmedim ama genel olarak oradaki doktorlardan memnunlar çevremdeki insanlar ve forumda gördüğüm kadarıyla
zeynep_0666 [silindi] çok teşekkür ederim hastane konusunda bir türlü karar veremedim böyle fikir almak çok iyi geliyor