mmirzamm Tinii_minii_mom merhaba bugün kontrolüm vardı Çarşamba günü gel doğuma alalım dedi 🥺37+0 oluyor
mmirzamm Esrasl_35 evet ondan dolayı benim ilk gebelikte de gelişim geriliği vardı rahimle alakalı bişey galiba 😓
Arzuanne Benim de 36+0 da 2400 dü 10 gün geriden dedi 10 gün sonraya randevu verdi 2 dine yani almazsa kilo suni sancı dedi bende gelmesi için yürüyüş falan yapıyorum
Tinii_minii_mom Arzuanne niye suni sancı dediki doktor bana kesinlikle suni olmaz sana bebek zayıf ve geriden geliyor dedi. Kendi sancın gelirde hızla ilerlemen olursa belki normal olur ama sezeryan dedi başka çare yok dedi. Suni tehlikeli bence zayıf bebekler için
Arzuanne Tinii_minii_mom öyle mi bilmiyorum bana 2400 küçük 2800 olması lazım böyle giderse suni deneriz en kötü sezeryan dedi bu hafta içi başka doktora mı gitsem acaba ya aslında 2 buçuk altı doğuran çok arkadaşım da var hiç bir şey olmadı abartıyorlar mı acaba
Tinii_minii_mom Arzuanne bilmiyorumki canım 2500 altına suni olmaz dedi bana doktor tehlikeye atmak olur bu demişti
Esrasl_35 mmirzamm ilk çocuğunuz kaç kilo doğmuştu. Benimde 3 hafta geriden geliyor dendi başka doktor bir hafta fark var önemli değil dedi. Erken doğum vs bahsetmediler o yüzden merak ettim 37 olunca gidicem tekrar
mmirzamm Esrasl_35 ilk çocuğum 2500 doğdu üçüncü gün topuk kanına gittiğimizde 2200 gramdi ama kuveze girmedi solunumu gayet iyiydi ağlama emme herşey yerindeydi çok şükür ama 38. Haftada doğdu