Derinnmom A12_S07 bende ilk zamanlar yattım ama akşam illa çıkıp yürüdüm, simdi de hiç durmadım sürekli çıkıyorum doğum kolay olsun diye 😂
A12_S07 Derinnmom dönsün ya valla her yolu deniycem normal doğumu denemek istiyorum hayırlısı öncelik ama bakalm 🤲
Derinnmom A12_S07 insallah canım ben simdi geldi ilk nst ye yolladı sonra muayene olacam simdi nstdeyim
Derinnmom A12_S07 bilmiyorum ki kız sancın var diyor simdi bitti doktorun yanına gidiyorum, bence bebek hareketli diye öyle oldu nst ya bi dakika durmadı bebek
Derinnmom A12_S07 doktor bu haftalarda normal dedi canım, vücut kendini hazırlıyormuş felan filan herşey yolunda çok şükür 🙏🏻
Tinii_minii_mom umrumdadegil ayy yapma yapmaaa bende iki haftadır annem var sesim kesilmişti biraz fark etmişsinizdir😂 sertleşme sancı derdi yüzünden bir hafta burda ağlamıştım. Bugün hareketlendim otur kalk yaptım yine başladı sertleşmem hiiiç es vermeye gelmiyor
A12_S07 Derinnmom gittim canm dönmüş çok şükür baya aşağı bile inmiş başı beklemedeyiz bakalm 37 yi görse iyi olur dedi doktor