Efnan-77 Kızlar bişeler yiynce bulantı gibi midem gıdıklanıyo açken daha iyiym az az yiyorum 6 haftallığım tam bu haftada başlar bulantı acaba böylemi gider yoksa bulantı için erkenmi
gocebeanne Efnan-77 5+3 acıkıyorum midem bulanıyor yemek yiyorum midem bulanıyor bulantıyı bastıracak neler yapıyorsunuz yiyorsunuz?
Efnan-77 kahvesever__ kızımda hamile oldumu adete 1 hafta varken 30 değerle öğrendim 1 2 haftaya bulantı başlamıştı direk uyandım ve kusmalar başladı
Dunja Ben de 6 haftalık hamileyim. Forumda aratınca sizin sorunuz çıktı. Çok kötü vaziyettim. Sürekli bulantı hali. Ve arada soğanın kokusu veya görüntüsü aklıma gelince öğürüyorum resmen. Nasıl geçecek ne zaman bitecek. İştah falan kalmadı.
aslanemine Bende hiç bir şey yiyemiyorum su bile içemiyorum aşırı miydem bulanıyor kusuyorum başım çok dönüyor böyle devamlı edecek 7 haftalık hamileyim 😖
Evhamlikurabiyeanne 9+3 üm 5.haftada basladi bulantim 6 kilo verdim meyve ve tostla besleniyorum Allahtan kusma yok bende pek illa ki zor oluyor gercekten ama bulanti olması iyidir derler sık sık su için
Efnan-77 Evhamlikurabiyeanne bende şuan öyleyim o an canım ne isterse az yiyorum bulanmasın diye ama daha kusmafım inşallah böyle gider kzıımda çok kustum boğazlarım tahriş oldu kan geliyodu o derece
Efnan-77 gocebeanne canım ne isterse onu yiyorum hafif şeylerle besleniyorum öarul kepekli ekemk peynir çay kahvaltıda
Evhamlikurabiyeanne Efnan-77 kusmak kötü ya kızımda da bunda da 4 5 defa ancak kusmusumdur kustugunda da ketonum yükseldi zaten doktor susuz kalma susuzluk da arttirir bulantiyi dedi siz de susuz kalmayin biliyorum su dahi bulandiriyor insanin icini ama saglik icin en azindan su icmemiz lazim